ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Кращі з кращих — конкурс краси в Одесі

Дата, время
Четвер, 16 Серпень, 2012

14 серпня одеський клуб «Ітака» приймав незвичайний конкурс краси — Міс Best of the Best. 

Таку гучну і претензійний назву організатори вибрали неспроста. Всі конкурсантки раніше вже не тільки брали участь у різноманітних конкурсах краси, а й ставали переможницями в різних номінаціях. Так, наприклад, титул «Міс Best of the Best-2012» дістався Христині Чеботарьов, яка в цьому році вже встигла стати фіналісткою конкурсу «Перша леді Одеси».

Програма вечора теж була незвичайною. Організатори ускладнили і урізноманітнили її: крім стандартних виходів (візитка, дефіле в бікіні і в вечірніх сукнях), були введені конкурси «Літні фантазії» (дівчата повинні були розкрити і продемонструвати свої таланти — вокальні, хореографічні, акторські) і «Страви народів світу» (учасниці заздалегідь власноруч готували кулінарні шедеври, а в рамках конкурсу красиво і екстравагантно підносили свої страви членам журі).

Катерина Фабричних сама не очікувала, який подарунок зробить собі до дня народження. 12 серпня юна красуня відзначила свій 19-й день народження, а всього через день їй присудили титули Міс Інтернет і Міс Глядацьких симпатій. У подарунок вона отримала абонемент в одеський фітнес-клуб Sport Life.

Читати далі...