ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life став партнером конкурсу краси Fashion TV

Дата, время
П'ятниця, 20 Липень, 2012

Вчора в стильному клубі столиці «D'Lux» пройшов фінал київського туру всеукраїнського конкурсу TOP Model Fashion TV. Назва говорить сама за себе. Відомий всім і кожному «Fashion TV» — телеканал моди, стилю, краси і гарного смаку —- звернув свою увагу на українських моделей. 

В результаті численних кастингів було відібрано 12 дівчат, які і дефілювали під гучні оплески вдячних глядачів. Конкурс складався з чотирьох стандартних виходів: візитка (з якою гордістю дівчини несли логотип FTV на грудях!), Вихід в купальниках, інтерв'ю та демонстрація весільних суконь. Важко навіть сказати, що вразило найбільше: стрункі тіла красунь або їх правильні відповіді на найскладніші питання з історії моди, підступно підготовлені журналом «L'Officiel».

Вечір гармонійно доповнився сильним тенором Юрія Годо і сміливими джазовими імпровізаціями від групи «The Hard Kiss».

Віце-міс стала Юлія Хамбір, а титул Міс виборола Ірина Резніченко. Обидві дівчини будуть займатися в мережі фітнес-клубів Sport Life, що і оголосив урочисто зі сцени ведучий вечора — Слава Варда. Подарунки вручала продюсер російського FTV Юлія Легорнова. Серед інших партнерів конкурсу можна було зустріти такі відомі бренди як Schwarzkopf, Mardan Palace, Baldessarini і ін.

Для тих, хто не потрапив вчора в D'Lux, є чудова новина: Fashion TV продовжить шукати красунь у всіх регіонах України і проведе ще 10 турнірних конкурсів, Міс та Віце-міс яких поїдуть на всеукраїнський фінал у Mardan Palace, а най-най красива і, безсумнівно, щаслива модель отримає приз у розмірі 20 тисяч доларів!

Читати далі...