ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Sport Life пройшов «Вечір чемпіонів»

Дата, время
Понеділок, 16 Липень, 2012

У Києві пройшов «Вечір чемпіонів» від промоутерської компанії Global Box Promotion. Головною подією вечора став поєдинок за звання чемпіона світу. 

У боях розігріву, так званому андеркарді, було чимало дебютували на професійному ринзі боксерів або ж молодих, яким потрібно заявити про себе. У вазі 66,6 кг грузин Олександр Бенідзе виграв за очками в чотирираундовому поєдинку у Дениса Тітоміра з Молдови. Супертяж з Одеси Тадеуш Муратов у другому раунді нокаутував співвітчизника Ростислава Лазоренко. У вазі 79,3 кг ще один представник Грузії Джаба Гаціашвілі в першому ж раунді нокаутував українця Олександра Стецюка. Також в першому раунді свою перемогу здобув грузинський крузер (до 90,7 кг) Вепхія Цілая. Російський середньоваговик (72,5 кг) Муслім Шатов достроково переміг українця Василя Катеринчука — і знову в першому ж раунді!

Найбільшу дослідну пару андеркарда склали легкоатлети (61,2 кг) — Агалі Аліша з Азербайджану і росіянин Олександр Салтиков з Санкт-Петербурга. Втім, досвід досвідом, але співвідношення перемог і поразок явно говорило, хто буде в цьому поєдинку фаворитом. Так і вийшло: кращий легкоатлет-професіонал своєї країни Аліша розібрався із суперником за два раунди.

Титульні бої. 28-річний киянин Тимур Ахундов захищав свій пояс інтерконтинентального чемпіона Всесвітньої боксерської федерації (WBF) в напівлегкій вазі (57,1 кг) в поєдинку проти француза Леонуса Марі Франсуаза. Для українця це був перший захист титулу, який він завоював в цьому ж залі в березні. Здобувши перемогу над французом тепер Тимур вийде на чемпіонський бій.

У бою за вакантний титул чемпіона WBF у вазі 72,5 кг між Віталієм Копиленко (Україна) і Вітором Са (Португалія) перемогу здобув Копиленко в третьому раунді.

Читати далі...