ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Переможниця конкурсу «Міс Київська Русь» буде займатися в Sport Life

Дата, время
Понеділок, 2 Липень, 2012

30 червня у «Парку Київська Русь» пройшло яскравий захід — Конкурс краси і таланту «Міс Київська Русь-2012». Кращі дівчата України зібралися в Новому Древньому Києві, щоб показати себе у всій красі, проявити свою активність, цілеспрямованість, життєрадісність і показати глядачам свої таланти. 

Молоді слов'янки, учасниці конкурсу постали перед журі і глядачами в різних образах. На них чекали конкурси оригінального і пляжного костюма, вихід у вечірніх сукнях. Дотепність дівчата проявили в інтелектуальному конкурсі, спритність і винахідливість — в спортивному.

Перед журі постало складне завдання: кому ж віддати корону першості, титул «Міс Київська Русь-2012». Переможницею конкурсу стала Косенкова Катерина. Володарками титулу «Віце-міс Київська Русь-2012» стали: «1-а Віце-міс» — Пазенко Юлія, «2-а Віце-міс» — Ярмола Наталія, «3-я віце-міс» — Буряк Катерина, « 4-а Віце-міс »- Євгенія Подібна та переможниця в спеціальній номінації" Міс глядацьких симпатій» — Лук'яненко Ганна.

Зворушливою і святкової була церемонія нагородження переможниць. Вони зі сльозами радості на очах приймали вітання і подарунки від партнерів заходу — мережі фітнес-клубів Sport Life і ін.

Завершила шоу краси і таланту яскрава нічна програма — незабутнє вогняне шоу та святковий феєрверк.

Читати далі...