ico Спробуйте новий дизайн сайту!

75 тисяч осіб прийшло на відкриття Sport Life в Херсоні

Дата, время
Неділя, 3 Червень, 2012

1 червня в Херсоні відбулося урочисте відкриття нового фітнес-клубу мережі Sport Life. 

На церемонії відкриття були присутні комерційний директор ТОВ «Будхаус Груп» Максим Гаврюшин і Херсонський міський голова Володимир Сальдо, якому керуючий партнер Групи компаній Sport Life Максим Зарецький провів вступний інструктаж.

О 20:00 розпочався грандіозний концерт. На сцені виступили гурти «No comments» і «Друга Ріка». Сюрпризом для всіх було бодібілдинг шоу за участю кращих тренерів мережі Sport Life, серед яких є титульні чемпіони кубків України і Світу. На цьому сюрпризи не закінчилися — ведучі Андрій Джеджула і Антон Мухарський розіграли серед усіх глядачів 3 клубні карти в новий Sport Life. Концертна програма закінчилася небувалим салютом, після якого почалася дискотека до ранку з dj First.

Новий Sport Life розташований в ТРЦ Fabrika — це перший спільний проект в рамках стратегічного партнерства ТОВ «Будхаус Груп» і групи компаній Sport Life. Це єдиний в місті фітнес-клуб, де на 4000 м² розташований тренажерний зал з ультрасучасними американськими тренажерами, 4 студії, зал ігрових видів спорту та 3 басейни.

Читати далі...