ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер чемпіонату України з триатлону

Дата, время
Вівторок, 22 Травень, 2012

20 травня місті Южному пройшов чемпіонат України з триатлону на суперспрінтерской дистанції з роздільним стартом. Мережа фітнес-клубів Sport Life виступила офіційним партнером чемпіонату.

У змаганнях взяли участь 157 осіб, що є рекордом для всеукраїнських змагань з триатлону. Спортсменам належало подолати 300 метрів плавального етапу, 8 кілометрів велогонки та 2 кілометри бігом. Старт кожного учасника проходив через 1 хвилину і на дистанції доводилося працювати самостійно, тому що правилами заборонено їхати на «колесі» іншого спортсмена. Воно й не дивно, адже в цьому випадку проявляється індивідуальна підготовка кожного. Змагання носили статус відбіркових для дорослої групи спортсменів для участі в чемпіонаті світу з триатлону в естафетах.

Зрозуміло, напруження боротьби був дуже високий, на фініші спортсменів поділяли буквально секунди. Підтвердили свій високий статус сильних роздільників Олексій Сюткін із Черкас, Інна Рижих з Дніпропетровська, Іван Меншиков з Донецька, Олександра Комлева з Луганська. Не менш гострі спортивні пристрасті кипіли в інших вікових групах, що говорить про високий статус змагань.

Родзинкою стали дитячі старти. Головний тренер збірної Одеської області щиро привітав вихованців Дитячої триатлону ліги — Іван Чаюн (10 років), Віталій Собуляк, Софія Бабич, Розалін Громадян (11 років), Володимир Шмань, Володимир Критико, Олександра Єрмакова (12 років), Данило Попов (14 років ). Всі юні одесити гідно пройшли дистанцію і зробили перші дорослі кроки у серйозному тріатлоні! А королевою другого дня стала львів'янка Софійка Прийма, яка в 14 років виконала норматив майстра спорту і вразила уяву авторитетних експертів!

Підводячи підсумки двох днів змагань в місті Южному, почесний голова Одеської обласної Федерації тріатлону Ігор Миколайович Абдюнін відзначив високий рівень роботи всіх ланок оргкомітету, що дало можливість провести свято тріатлону на рівні європейських стартів, що вселяє надію на підвищення статусу проведення змагань в прекрасному, спортивному та гостинному місті Южному.

Мережа фітнес клубів «Sport Life» виступила офіційним партнером чемпіонату.

Читати далі...