ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Найкрасивіші студентки Києва будуть займатися в Sport Life

Дата, время
Понеділок, 23 Квітень, 2012

Другий рік поспіль кращі студентки Києва змагалися за звання «СтудМіс» Києва і право представляти місто на Всеукраїнському конкурсі краси, кмітливості та таланту «СтудМіс» України. Мережа фітнес-клубів Sport Life стала офіційним партнером конкурсу і подарувала фіналісток абонементи у фітнес-клуб. 

У конкурсі брали участь 12 фіналісток, обраних серед всіх переможниць конкурсів краси ВНЗ Києва. Переможницею конкурсу «СтудМіс» Києва стала Анастасія Панченко, студентка Національного медичного університету ім. А.А. Богомольця. Титул «Перша Віце-СтудМіс» отримала Анастасія Гончарук, (Національний транспортний університет). «Друга Віце-СтудМіс» — Маргарита Хубеджева (Київський національний університет технологій та дизайну).

Нинішній конкурс був присвячений не тільки красу і таланту, а й святкування Року спорту та здорового способу життя та проведення в Україні чемпіонату з футболу Євро — 2012.

Відкривало свято дефіле дівчат у сукнях в етностилі від дизайнера Оксани Полонець та демонстрація бойових традицій справжніх козаків. Особливістю конкурсу став вихід учасниць в спортивній формі національної збірної України з футболу. Конкурс талантів перетворив дівчат на справжніх зірок сцени. В кінці вечора найяскравішою подією стало дефіле у вечірніх дизайнерських сукнях від Академії дизайну і стилю Андре Тана.

Учасниці конкурсу показали, що дівчина повинна мати не тільки красиву зовнішність, але також гідну освіту, природну кмітливість, вести здоровий спосіб життя і займати активну соціальну позицію.

Допомагати переможницям конкурсу вести здоровий спосіб життя і підтримувати спортивну форму буде офіційний партнер конкурсу, мережа фітнес клубів Sport Life, який подарував дівчатам абонементи у фітнес-клуб.

Оцінювали красу, кмітливість і талант конкурсанток представники Київської міської державної адміністрації, відомі спортсмени, дизайнери, представники медіа та шоу-бізнесу.

Гості конкурсу: переможець шоу «Х-фактор» співак Олексій Кузнєцов, дівоча група «2Sunny», співачка Тереза ​​Франк, молодий український виконавець Jason Ovie, володар призу глядацьких симпатій шоу «Україна має талант-2» бандурист Ярослав Джусь, стильний фокусник Роман Бондарчук, танцювальний колектив «Хаус-люди», шоу-балет «Vatab» і братство козацького бойового звичаю «Спас».

Ведучим конкурсу став відомий шоумен Іван Потєхін.

Конкурс проходив за підтримки Київської міської державної адміністрації, Головного управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Євро - 2012 з футболу, Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту м.Києва та мережі фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...