ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Волонтери Євро-2012 та журналісти змагалися у басейні Sport Life

Дата, время
Неділя, 5 Лютий, 2012

4 лютого у басейні фітнес-клубу Sport Life за ініціативи Громадської кампании «Євро-патруль» та Київської незалежної медіапрофспілкі відбулісь фінальні змагання между журналістамі та волонтерами Євро-2012. 

Заплив на Дистанцію 130 метрів вільним стилем Рівно за 130 днів до качана Чемпіонату зібрав не лишь найактівнішіх волонтерів Києва, но й небайдужих Журналістів. Учасників турніру не зупинили ні мороз, ні хуртовина, яка вірувала цього дня в столице.

Загаль, у басейні змагає сім волонтерів и дев'ять журналістів, яким вдалось попали до фіналу. Перше місце среди жінок посіла Світлана Загуменна Із «5 каналу». Ее результат на дістанції 25 метрів Склаві 25.43 сек. Друге місце Із незначна відрівом та результатом у 25.80 сек. дісталось студентці університету ім. Шевченка Олександрі Лебедєвій. Такоже вона є волонтером пріймаючого міста Київ. Третю сходинки посіла ее колега — Олександра Бірук (26.75 сек).

Більш напруженного виявило противостояние среди чоловіків. Всього Із 16 учасников у фінальніх заплівах змагає Вісім осіб, за Чотири представник від кожної командіровку. Найгостріша боротьба розгорнулась между відомим телеведуча ТРК «Україна» Андрієм Данилевичем, Який кож в журналістських колах славиться своєю пристрастю до зайнятися плаванням, та волонтером УЄФА Ростиславом Ніколаєвім. У Першому запліві обидвоє фінішувалі Із розрівом у 1.02 сек. на Користь Ростислава. Врешті решт, за результатами іншого запліву, ВІН и ставши переможцями змагань среди чоловіків. Друга Сходинка — за Андрієм Данилевичем. «Бронзу» виборов Дмитро Рибаков, кореспондент видання «Лівий берег».

После ОСНОВНОЇ Серії заплівів, Відбулась командна Естафета, в Якій брали участь по двоє жінок та чоловіків Із кожної сторони. Їх завдання Було проплісті 25 метрів та Передат естафету партнерові по команді. В ціх змаганнях перемога дісталась волонтерам.

Юлія Жукова (директор зі зв'язків Із громадськістю мережі фітнес-клубів Sport Life): «Наша мережа й надалі буде підтрімуваті та йти назустріч ініціаторам подібніх ЗАХОДІВ. Безумовно, проведення фінальної части Євро-2012 є шансом для всієї країни та ее громадян Показати собі у найкращому Світлі. Це нагода заявіті про себе на весь світ. Сподіваємось, что именно Завдяк кропіткій праці Журналістів та волонтерів у спекотні дні Євро, спільнімі зусилля нам вдастся досягнуть успіху та гідно провести третю за масштабами Спортивну подію».

Загаль, турнір состоялся у доброзічлівій та дружній атмосфері. До фінального свистка учасникам вдалось зберігаті інтрігу та жвавих Інтерес среди вболівальників.

Переможці отримай подарунки від організаторів, а самє Клубні картки на відвідування мережі фітнес-клубів Sport Life, а такоже пам'ятні м'ячі від офіційного партнера євро кубків UEFA та «Євро-2012» компанії Adidas.

Старшим суддю турніру Виступивши Чемпіон світу Із плавання Денис Сілантьєв: «Для мене особлива честь бутісуддею таких змагань. Я вдячний Організаторам та особливо представник Sport Life, волонтерам, Журналістам та спонсорам за таку чудову ініціатіву. Наш Фонд всегда підтрімував й надалі буде підтрімуваті подібні заходи. Аджея мова идет не лишь про популярізацію спорту, но й пропаганду плавання зокрема. Сьогодні кожен повинен усвідоміті, что здоровим буті не лишь Корисна, но й модно».

Зі свого боку, організаторі турніру й надалі всіляко спріятімуть Поширення традіцій активного відпочинку та дозвілля среди актівної молоді, Журналістів та Всього українського cуспільства.

Читати далі...