ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбулася закладка капсули нового фітнес-клубу Sport Life в «Ліко-Град»

Дата, время
Понеділок, 26 Вересень, 2011

24 вересня в рамках святкування Дня «Ліко-Граду» на Теремках була закладена капсула на місці будівництва нового фітнес-клубу Sport Life. 

В урочистій церемонії взяли участь Дмитро Єкімов, засновник Групи компаній Sport Life, Ігор Лисов, Народний депутат України, почесний президент компанії «Ліко-Холдинг», президент Федерації України зі стрибків у воду, Олександр Попов, голова КМДА, Равіль Сафіуллін, голова державної служби молоді та спорту України, Сергій Бубка, президент Національного Олімпійського комітету України та Тамара Токмачова, головний тренер української збірної зі стрибків у воду.

В цей день також відбулося нагородження переможців Чемпіонату з міні-футболу серед дітей та й переможців легкоатлетичних естафет (вихованці ДЮСШ №15). Організатор цих спортивних подій — група компаній Sport Life.

За словами Дмитра Екимова жителі району і міста гідні тільки найкращого для заняття, як професійним спортом, так і фітнесом. Після введення в експлуатацію нового фітнес клубу до ведення здорового способу життя приєднаються не менше 20 тисяч жителів району і міста. Фітнес клуб, площею більше 7 500 м² в 3 поверхи, буде працювати в двох форматах — Business і Premium, також тут буде розташований Дитячий клуб. Особливість комплексу — аквазона, де будуть професійний плавальний басейн 54м х 25м з трампліном для стрибків заввишки 10 м, що відповідає всім нормам олімпійських стандартів і ще два басейни — дитячий і для грудничкового плавання.

Читати далі...