ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Sport Life Осокорки пройшли Київські міські дитячі Олімпійські Ігри 2011

Дата, время
Субота, 24 Вересень, 2011

24 вересня в новому фітнес-клубі Sport Life Осокорки відбулися Київські міські дитячі Олімпійські ігри, присвячені відкриттю Дитячого фітнес-клубу.

В рамках дитячих Олімпійських ігор були спортивні змагання для дітей трьох вікових груп — 6-8 років, 9-11 років і 12-13 років. Всього в заході взяли участь 120 дітей (12 команд). Юні спортсмени змагалися в легкоатлетичних дисциплінах і водних естафетах в аква-комплексі клубу. Також відбувся турнір з настільного тенісу.

На захід приїхали: Дмитро Єкімов, засновник групи компаній «Sport Life», Ігор Кучеренко, капітан збірної команди Sport Life, Ігор Хохич, директор Департаменту молодіжний політики Міністерства з питань молоді, сім'ї та спорту, Володимир Філіппов, начальник Головного управління КМДА з справах сім'ї, молоді та спорту, Віктор Гринюк, президент Федерації легкої атлетики в м Київ, Денис Силантьєв, олімпійський чемпіон з плавання і Геннадій Чмиленко, президент Міжнародно союзу бойових мистецтв.

Переможці та учасники отримали подарунки від партнера Sport Life компанії Adidas, мережі магазинів «Будинок іграшок» і студії дитячих свят «Бравокадо».

Читати далі...