ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Cупермарафонци з України мають намір підкорити Сахару

Дата, время
П'ятниця, 26 Серпень, 2011

Українська команда почала посилену підготовку до знаменитого супермарафону в Сахарі 27 Sultan Marathon des Sables, який стартує 6 квітня 2012 року.

Про це в «УНІАН» в ході прес-конференції заявив капітан наших марафонців Ігор Кучеренко. Він зазначив, що до складу збірної увійшли відомі атлети, представники різних видів спорту, таких як легка атлетика, триатлон і інших. Чотирьом українським учасникам 27-го супермарафону належить при 50-градусній спеці за шість днів подолати з 7-кілограмовим рюкзаком за плечима 251 кілометр.

«Султанський надмарафон в Марокко — це для марафонців усього світу приблизно те ж, що «Формула-1» для автоспорту. Він збирає близько тисячі учасників, які хочуть в екстремальних умовах показати свої можливості. Ми готуємося до цієї події з усією серйозністю, щоб гідно уявити на цьому «екстремальному» форумі український спорт», — сказав президент Федерації легкої атлетики міста Києва Віктор Гринюк.

А ще один учасник Sultan Marathon des Sables киянин Юрій Клим зазначив, що українська команда збирається поборотися за призові місця. Разом з Ігорем Кучеренко та Юрієм Климом африканську пустелю намір підкорити Леонід Швецов та Андрій Солодовников. Тренер квартету — учасник Олімпіад та чемпіонатів світу з легкої атлетики Олександр Кузін.

Спонсорами української дружини на супермарафоне-2012 виступають група компаній Sport Life і компанія MPG Group.

Читати далі...