ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Тепер Freestyle — це Sport Life

Дата, время
Середа, 1 Червень, 2011

1 липня фітнес клуб по вул. Червоноткацька, 42, відкриє свої двері для клієнтів під вивіскою Sport Life.

— Про це заявив на прес-конференції в «Інтерфакс Україна» засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов.

Людмила Костенко, віце-президент компанії орендодавця, заявила, що в умовах непростої економічної ситуації в країні, компанія Sport Life зарекомендувала себе на ринку як стабільний орендар, який стабільно і вчасно робить все проплати в умовних одиницях не дивлячись на динаміку підвищення або зниження курсу валют і що Sport Life стабільний і серйозний гравець на ринку. Також вона заявила, що впевнена в тому, що співпраця буде плідною.

При цьому головна спеціалізація фітнес-клубу — бокс — залишається без змін. Наявність професійного рингу і тренувальних залів бойових мистецтв, функціонально доповнять широкий спектр надаваних Sport Life послуг.

Для діючих клієнтів «нового» Sport Life таке переформатування відіб'ється найкращим чином — стануть доступними всі фітнес-клуби мережі «Преміум» і «Бізнес» формату без прив'язки до конкретного фітнес клубу і буде можливість користуватися всіма пропонованими послугами. А саме — в фітнес-клубі на Протасовому Яру грати в сквош, на Оболоні (м. Петровка) — в міні-футбол, а також відвідувати недавно відкрився клуб в Одесі (в Аркадії).

Також факт нового формату вигідний і для всієї тренерської команди новоспеченого клубу, яка буде працювати в колишньому складу.

Читати далі...