ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life – партнер фестивалю-форуму «Козацькі Звитяги — 2010»

Дата, время
Понеділок, 11 Жовтень, 2010

В перші дні жовтня на території парку «Київська Русь» традиційно відбувся фестиваль-форум «Козацькі звитяги».Метою фестивалю є відродження історико-культурних традицій українського козацтва, козацької бойової культури, а також популяризація народних промислів та традиційних видів відпочинку наших предків.
У програмі фестивалю чергувалися показові витупи артистів та етнічних колективів, спортивні змагання та майстер-класи з українських бойових мистецтв «Спас», «Сруб», «Триглав», «Бойовий гопак», турнір з Корабельного більярду, майстерні з народних ремесел, виставка козацької зброї, виставка–продаж виробів народних майстрів, конкурс краси.
Завершив розважальну програму фестивалю конкурс краси «Українська амазонка», в якому прийняли участь найчарівніші українки, що продемонстрували глядачам свої численні таланти.
Журі конкурсу одноголосно обрало переможницю: нею стала Ганна Яворська, яка отримала в нагороду подорож на яхті до Греції. Крім цього, кожен член журі обрав свою фаворитку та нагородив її від себе святковим призом. До складу журі ввійшла і автор мультимедійного проекту «Зверни увагу!», відома українська теле- та радіоведуча, телепродюсер і видавець Тетяна Рамус. Тетяна також відзначила від cвого імені учасницю конкурсу: Марина Радишевська отримала почесний титул «Міс «Зверни увагу — 2010», можливість опублікування власного бліц-інтерв’ю на сторінках одноіменного видання, а також подарунковий річний абонемент від мережі фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...