ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Здоровий рух» в Sport Life

Дата, время
Четвер, 1 Квітень, 2010

31-го березня в фітнес-клубі Sport Life Петрівка відбулася презентація соціально-освітньої програми «Здоровий рух».

Ініціаторами програми виступили МБФ Лілії Подкопаєвої «Здоров'я поколінь» спільно з мережею фітнес-клубів Sport Life. Метою є пропаганда здорового способу життя та організація повноцінного дозвілля вихованців дитячих будинків сімейного типу через спорт і фізичну культуру.

У програмі беруть участь шість дитячих будинків сімейного типу. При виборі дитячих будинків МБФ «Здоров'я поколінь» керувався рекомендаціями Служби у справах дітей Київської Обласної Державної Адміністрації. Дана програма розрахована на рік. МБФ Лілії Подкопаєвої «Здоров'я поколінь» взяв на себе відповідальність надавати підтримку виділеним дитячим будинкам сімейного типу, активно беручи участь в житті дітей, стимулюючи до занять спортом та фізичною культурою, а також формуючи принципи здорового способу життя у дітей.

Діти, які беруть участь в програмі «Здоровий рух», відвідали фітнес-клуб Sport Life, позаймались спортом і фізичною культурою, взяли участь в майстер-класі від олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої. Також дітвора отримала в подарунок спортивні костюми від партнера мережі клубів компанії Adidas.

«Соціальна відповідальність є одним з найбільш важливих принципів роботи нашої компанії. Ми сподіваємося, що всі ті діти, які візьмуть участь в нашій спільній програмі, усвідомлюють, що здоров'я є незамінним фактором успіху у всіх сферах життя. Здорова людина — щаслива людина», — розповідає Олександр Молодуха, віце-президент групи компаній Sport Life.

Читати далі...