ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life став партнером фестивалю «Гуморина-2017»

Дата, время
Понеділок, 3 Квітень, 2017

1 і 2 квітня в сонячній Одесі відбувся фестиваль гумору і сатири Гуморина-2017. Після трирічної перерви жителі і гості міста знову змогли взяти участь в цьому феєричному святі, яке пройшло під девізом «Поділися усмішкою».

Мережа фітнес-клубів Sport Life виступила партнером Гуморини-2017 і взяла участь в карнавальній ході. Спортивна дівчина-кішка, яка крутила велотренажер всередині задекорованого автомобіля Sport Life, викликала захват і захоплення глядачів. У святковій ході також взяли участь кілька десятків байкерів і декоровані авто у вигляді містичних чудовиськ, підводного човна, казкового єдинорога і «Швидкої зоряної допомоги». Свої посмішки дітям і дорослим дарували герої кінострічок і мультфільмів, серед яких були помічені персонажі «Красуня і чудовисько», «Гаррі Потер» та Дарт Вейдер із «Зоряних війн». Колона стартувала від вулиці Садової, рухалась по Дерибасівській, Пушкінській і вийшла до будівлі мерії — на Думську площу.

В рамках свята були організовані розважальні програми для дітей і дорослих та різні концерти під відкритим небом. Sport Life організував найбільшу дитячу зону в Міському Саду, в якому взяли участь більше 2 500 тисяч дітей. Хлопчики і дівчатка брали участь в естафетах, танцювальних майстер-класах і творчих заняттях, на яких могли малювати, ліпити і створювати свої шедеври. Також в дитячій зоні був встановлений великий батут, де всі охочі дітки могли стрибати і веселитися.

Увечері 1 квітня на головній сцені в районі Думської площі відбувся гала-концерт за участю гуртів «Время и стекло», «Ляпіс-98» і «Гриби». Кількість людей, які зібралися послухати улюблені групи, вражала!

Веселий і яскравий фестиваль Гуморина в 2017 році успішно продовжив свою традицію!

Читати далі...