ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер міжнародного турніру ММА Cage Encounter 6

Дата, время
Середа, 29 Березень, 2017

29 березня в київському Палаці Спорту за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся турнір зі змішаних єдиноборств MMA Cage Encounter 6.

У 12-ти поєдинках турніру взяли участь найсильніші бійці з усього світу. У 5-ти турнірах перемогу вибороли українці.

Так, в одному з боїв перемогу завоювала кам'янчанка Світлана Гоцик. Вона виграла больовим прийомом на руку в 1-му раунді. Артем Гордієнко з Горішніх Плавнів бився у ваговій категорії до 66 кг. Його суперником був Ільяс Шаропов з Таджикистану. Українець вдало контратакував, виявився у вигідній позиції в партері і достроково виграв бій.

Всі шанси перемогти були і у перспективного бійця з Миколаєва, Расима Мамедова, який провів 4 поєдинки і у всіх здобув дострокові перемоги. На турнірі Мамедову протистояв боєць з Молдови Костянтин Чеботар, який також не програв жодного поєдинку. На початку турніру наш боєць мав перевагу і після серії декількох ударів поклав суперника на ринг, після чого рефері зупинив поєдинок. З огляду на те, що бій закінчився в першому раунді через травми одного з бійців, його результат визнаний суддями недійсним.

З упевненістю можна сказати, що цей захід, організований Міжнародною лігою ММА World Warriors Fighting Championship (WWFC), став найвідвідуванішою ММА-подією в Україні.

Читати далі...