ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер Міжнародного турніру із художньої гімнастики «Кришталеві булави»

Дата, время
Понеділок, 27 Березень, 2017

25-26 березня у Львові за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся III міжнародний турнір із художньої гімнастики «Кришталеві булави».

В цьому святі краси і грації взяло участь 47 команд з різних куточків України та спортивні клуби з Польщі та Ізраїлю. На базі спортивного комплексу Національного університету «Львівська політехніка» зібралася рекордна кількість гімнасток — понад 350 учасниць віком від 6 до 18 років.

В цьому році судді оцінювали гімнасток за новими правилами. За виступами учасниць стежили чотири бригади суддів: одна звертала увагу на елементи тіла і танцювальні доріжки, друга — на ризики, третя — оцінювала артистизм дівчат, а ще одна бригада стежила за технікою виконання кожного елемента. Дуже важливо під час виступу відчувати музику і зберігати спокій навіть після помилок. Щоб вразити суддів своїм номером і показати гімнастичні вміння у кожної учасниці була хвилина.

Турнір «Кришталеві булави-2017» завершився яскравим гала-концертом і нагородженням переможниць. Серед найкращих гімнасток - Юлія Бекерська, Марта Черненко, Діана Яремко, Олександра Безсмертна, Христина Погранична, Анастасія Пугач, Анастасія Іваночко, Христина Долинська та інші.

Читати далі...