ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Чемпіонат з художньої гімнастики

Дата, время
Понеділок, 3 Квітень, 2017

31 березня - 2 квітня за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся Відкритий Чемпіонат ДСТШ Фенікс з художньої гімнастики «Кубок Березняків 2017». Це свято спорту і краси зібрало 560 учасниць з різних куточків України, Китаю, Лівану, Польщі, Естонії та Литви, серед них як початківці, так і професіонали.

Гімнастки змагалися в різних вікових категоріях. У перший день чемпіонату виступило 250 найменших учасниць, які тільки починають кар'єру в цьому граціозному виді спорту. Так, на минулому турнірі найменшій учасниці було 3,5 року, в цьому році вік наймолодшої гімнастки — 4 роки.

Другий день турніру був не менш вражаючим. Учасниці показували свої гімнастичні вміння та артистизм. Третій день проходив за участю майстрів спорту з художньої гімнастики, які демонстрували чудову підготовку, ідеальні елементи і вміло володіли м'ячами, стрічками, булавою і обручами. В цей день також відбулася церемонія закриття Чемпіонату, на якому гімнастки заспівали гімн України і мікрорайону Березняки.

Цього року кубки за перемогу вручали не лише призерам першого місця, але і талановитим учасницям, які посіли друге і третє місця. Також гімнасток нагороджували медалями, грамотами та подарунками від спонсорів змагань.

В рамках турніру «Кубок Березняків 2017» проходила і благодійна виставка робіт дітей, які перебувають на лікуванні в Інституті раку. Малюки самі малюють картини і продають їх на таких благодійних заходах. Отримані кошти в розмірі 70% вони витратять на ліки для себе, а інші віддадуть на закупівлю ліків іншим дітям.

Кубок Березняків став вже не просто змаганням, а Чемпіонатом, який з року в рік розвивається, стає більше, краще і цікавіше. Він дає можливість кожній учасниці показати свою майстерність, комусь стати впевненішим в собі, а когось мотивує ставати ще краще.

Читати далі...