ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Визначені найспортивніші родини Шевченківського та Голосіївського районів Києва 2017 року

Дата, время
Неділя, 9 Квітень, 2017

8 і 9 квітня за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life пройшли два етапи відбіркових змагань Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту.

8 квітня на базі ЗОШ №106 в рамках змагань було вибрано найспортивнішу сім'ю Шевченківського району та визначені команди, які представлятимуть район в Суперфіналі, що відбудеться 27 травня на Хрещатику. За результатами змагань призові місця і путівки до Суперфіналу завоювали родина Трубнікових, яка зайняла 1-е місце, і родина Мовчан, яка зайняла 2-е місце.

9 квітня на базі ЗОШ №130 відбулися відбіркові змагання Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту Голосіївського району. Переможцями змагань стали родина Зузанських, яка виборола 1-е місце, а 2-е місце посіла родина Чумак. Призери також представлятимуть свій район в Суперфіналі.

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіху у фінальних змаганнях 27 травня на Хрещатику. Наступне відбіркове змагання Чемпіонату міста з сімейного спорту відбудеться 14 травня, на якому будуть визначені найспортивніші родини Дарницького району.

Читати далі...