ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Зірковий» заплив в Sport Life Fitness De Lux

Дата, время
Вівторок, 9 Лютий, 2010
«Зірковий» заплив в Sport Life Fitness De Lux

Днями в столичному фітнес-клубі Sport Life Печерськ відбулося яскрава, весела, а головне, спортивна подія. 

У розкішному басейні елітного фітнес-клубу пройшли змагання з плавання. Найцікавіше те, що змагалися між собою не професійні плавці, а представники українського шоу-бізнесу, які охоче погодилися взяти участь в «запливі». Адже для цієї події розряд майстра спорту з плавання мати зовсім не обов'язково.

Як з'ясувалося пізніше, багато хто з тих, хто прийшов серйозно ставляться до плавання, як до виду спорту і регулярно відвідують басейн, знають досконально різні техніки плавання. Майстерність «зіркових» учасників приїхали оцінити чотириразова олімпійська чемпіонка Яна Клочкова та чемпіон світу з плавання Денис Силантьєв.

Підтримати учасників, своїх друзів, прийшли також Олексій Дівєєв-Церковний та Василь Бондарчук.

Кращими ж в запливі були Андрій Джеджула, Наталія Валевська, Іван Дорн, Анна Добриднєва, Андрій Кіше, Андрій Данильчук, резиденти українського Comedy Club Сергій Нечепорец і Сталівар. Останні ж повеселили всіх учасників після закінчення змагань своїми мініатюрами на тему спорту.

Всі учасники «запливу» після його закінчення могли попаритися в римською парною, російській лазні, фінській сауні, розслабитися в джакузі. По закінченню «зірки» отримали цінні призи від партнера мережі фітнес-клубів Sport Life компанії Adidas. Організацією заходу традиційно займалося агентство спортивного маркетингу Sport Life Media Group.

Читати далі...