ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Мережа фітнес-клубів Sport Life — спонсор ралі «Чайка»!

Дата, время
Вівторок, 29 Грудень, 2009
Мережа фітнес-клубів Sport Life — спонсор ралі «Чайка»!

26 грудня на легендарному київському автодромі «Чайка» відбулося ралі на серійних автомобілях — «Ралі «Чайка». Близько 80 учасників на 40 екіпажах боролися за перемогу на складному дев'ятикілометрову раллийном спецділянці, прокладеному на знаменитому Великому кільці автодрому, картинговой трасі, а також арені для паралельних гонок. 

Близько 80 учасників на 40 екіпажах боролися за перемогу на складному дев'ятикілометрову раллийном спецділянці, прокладеному на знаменитому Великому кільці автодрому, картинговой трасі, а також арені для паралельних гонок.

Унікальна конфігурація змагального ділянки, запропонована організаторами, привернула увагу не тільки любителів, для яких, власне, і влаштовано ралі на серійних автомобілях, але і професійних спортсменів, в тому числі: Чемпіона України з кільцевих гонок Володимира Апостолюка і учасники чемпіонату України з ралі Сергія Скока. За кермом зарядженої Subaru Impreza STI виступив відомий футболіст Андрій Гусін, а на Ford Fiesta ST під гордим номером 95 перемогу в своєму класі привіз екіпаж «Студії «95-й квартал» на чолі з Сергієм Кравцем.

Покриття траси включало в себе асфальт, грунт, лід і гравійну відсипання, і, з огляду на погоду, покриття було вкрай слизьким. Проте, сенсаційну перемогу в абсолютному заліку ралі здобув Максим Шиков за кермом турбированной Seat Ibiza FR, при цьому перевершивши результати традиційно домінуючих на ралійних трасах повнопривідних «японців».

Гідно оцінивши досягнення цього бойового екіпажу, мережа фітнес-клубів Sport Life в якості Головного Призу Ралі вручила переможцям клубні карти в фітнес-клуб Sport Life Петрівка!

Читати далі...