ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Переможниця конкурсу краси Ford Supermodel of the World отримала в подарунок клубну картку Sport Life

Дата, время
П'ятниця, 11 Грудень, 2009
Переможниця конкурсу краси Ford Supermodel of the World отримала в подарунок клубну картку Sport Life

10 грудень в одному зі столичних нічних клубів пройшла вечірка L'Officiel Fashion Night, яка зібрала наймодніших і сучасних на святі гарного смаку.Головною подією вечора став фінал конкурсу Ford Supermodel of the World, в рамках якого 20 найкрасивіших дівчат-моделей з усієї України змагалися за титул «переможниці».

В результаті голосування професіоналів в трійку лідерів увійшли Кароліна Толкачова, Оля Савченко та Ярослава Куряча. Звання «найкрасивішої моделі України», загальні овації, спеціальний приз від журналу L'Officiel, путівка на Міжнародний модельний конкурс і клубна карта у фітнес-клуб Sport Life дісталися пекучої брюнетки Ользі Савченко.

Вечір зібрав чимало зіркових гостей. Взяти участь в масштабному святі краси прийшли: Ірена Кільчицька, володарка титулу «Міс Україна-Всесвіт 2009» Анна Пославська, телеведуча Маша Жулай, Олександра Червоненко, Анна Мартиненко, Катерина Бабічева, бізнесмен Олександр Онищенко, дружина Анатолія Кінаха Марина, Наталія Морозова, Світлана Кузьменко, чемпіон світу з плавання Олег Лісогор, бізнесмен Тимофій Нагорний, співак Андрій Кравчук, ді-джей Єва, співачка Оксі, дизайнер Юлія Айсіна та інші.

Читати далі...