ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Вечірка на честь відкриття Sport Life Fitness De Lux

Дата, время
Понеділок, 14 Грудень, 2009
Вечірка на честь відкриття Sport Life Fitness De Lux

12 грудня в новому фітнес-клубі Sport Life Fitness De Lux на Печерську була яскрава вечірка, приурочена відкриттю флагмана мережі. Гарний настрій гостям дарували резиденти українського Comedy Club Олександр Педан і Сергій Притула, а також чарівна Ольга Фреймут.

Лічені хвилини і засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов разом із заступником генерального директора девелоперсько-будівельної компанії ТММ Олексієм Говоровим перерізали червону стрічку!

Програма вечора приємно здивувала всіх. Захоплююче шоу на воді у виконанні акробатів цирку «Кобзов» (режисер-постановник М. Ремнева) не залишило байдужим нікого. Найазартніші гості «грали» у рулетку і блек-джек, обмінюючи валюту з портретом Дмитра Екимова на фішки.

Серед присутніх знайшлися і ті, хто активно брав участі в конкурсах в басейні. Переможці отримували в подарунок сертифікати на найпопулярніші послуги в фітнес клубі.

Захоплення і захват у гостей викликали виступи творчого дуету Олени Шоптенко та Дмитра Дігусар, квартету електронної музики Раssion і власниці спеціального призу від Алли Пугачової конкурсу «Нова хвиля-2009» Міли Нітіч.

Читати далі...