ico Спробуйте новий дизайн сайту!

III етап Кубка світу з вейкбордингу пройшов за підтримки Sport Life

Дата, время
Середа, 26 Серпень, 2009
III етап Кубка світу з вейкбордингу пройшов за підтримки Sport Life

На минулих вихідних в Києві на Жуковому острові пройшов ІІІ етап Кубка світу з вейкбордингу. Для України цей екстремальний вид спорту відносно молодий, але з кожним роком число спортсменів і його шанувальників стає все більше. Якщо на сьогоднішній день у всьому світі вейкбордингом займається близько 50 млн. Людей, то майже сотня з них — це українські хлопці і навіть дівчата.

Змагання з вейкбордингу були яскравими, феєричними і видовищними. Тисячі глядачів змогли по праву оцінити високий рівень майстерності, показаний провідними спортсменами світу, порадіти помітно зростанню рівня українських спортсменів, а також, з цікавістю спостерігати за змаганнями в новій для України винч-версії вейкбордингу.

Мережа фітнес-клубів Sport Life ніколи не залишалася байдужою до таких серйозних питань як розвиток масового спорту в нашій країні, тому завжди активно підтримує молодих спортсменів.

Кращі українські вейкбордисти з п'яти категорій Junior Men, Womens Professional, Masters Men, Pro Men, Winch Jam Pro Men отримали в подарунок за свої хороші результати і досягнення абонементи на відвідування фітнес-клубу Sport Life.

Парковий вейкбординг — катання по воді на дошці-вейкборді. Вейкбордист буксирується спеціалізованої воднолижною канатною дорогою. Воднолижна канатна дорога буксирує спортсмена, що стоїть на широкій дошці на швидкості 30-40 км/год. Спортсмен виконує трюки різного ступеня складності на рівній воді і різноманітних воднолижних перешкоди (трампліни, кікери, рейли, фанбокс і т.д.).

Читати далі...