ico Спробуйте новий дизайн сайту!

ТММ і Sport Life оголосили про стратегічне партнерство

Дата, время
Середа, 15 Липень, 2009
ТММ і Sport Life оголосили про стратегічне партнерство

Компанія ТММ і група компаній Sport Life підписали угоду про стратегічне партнерство з розвитку мережі фітнес-клубів в рамках інфраструктури об'єктів житлової нерухомості ТММ. 

В рамках даної співпраці Sport Life бере в управління фітнес-клуб в житловому комплексі преміум-класу «Тріумф» компанії ТММ (вул. Звіринецька. 59, м.Київ). Житловий комплекс «Тріумф» був введений в експлуатацію в червні 2008 року. Інвестиції компанії ТММ в фітнес клуб як один з об'єктів інфраструктури комплексу «Тріумф» склав близько 10 млн. Дол. США.

Відкриття фітнес-клубу Sport Life Triumph De Lux на території житлового комплексу «Тріумф» компанія Sport Life планує 15 листопада 2009 р.

За результатами ефективної співпраці ТММ планує залучити Sport Life для управління фітнес-клубом в ще одному реалізованому проекті нерухомості ТММ — житловому комплексі «Атол» в Харкові, а також в об'єктах на стадії будівництва, де передбачено розміщення фітнес-клубів як частини інфраструктури, — в житлово-офісному комплексі бізнес-класу «Сонячна брама» (вул. Ломоносова, м. Київ) та в житловому комплексі економ-класу «Авіатор» (просп. Комарова, м. Київ). Введення в експлуатацію житлового комплексу «Авіатор» та першої черги житлово-офісного комплексу «Сонячна брама» заплановано в IV кварталі 2009 р.

Також планується залучення компанії Sport Life для управління фітнес-клубом, який передбачений в житловому комплексі преміум-класу на пер. Лабораторний у м. Києві — проект компанії ТММ, за яким є вся дозвільна документація і ТММ готова приступити до будівництва.

Крім того, ТММ і Sport Life розглядає можливості розміщення фітнес-клубів в тих проектах ТММ, які сьогодні знаходяться на етапі проектування, тим самим, посилюючи їх інфраструктуру, щоб мешканці могли отримувати максимальну кількість сервісів в рамках інфраструктури житлового комплексу.

В рамках довгострокового співробітництва група компаній Sport Life, в свою чергу, планує залучити компанію ТММ для реалізації проектів з портфеля Sport Life, зокрема, проекту фітнес-клубу на Протасовому Яру в Києві.

Читати далі...