ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life відкриє для Харкова нову епоху фітнесу

Дата, время
Четвер, 26 Лютий, 2009
Sport Life відкриє для Харкова нову епоху фітнесу

Група компаній Sport Life і компанія «Спорт-Сервіс» підписали франчайзинговий договір про відкриття в Харкові першого клубу Sport Life.Обсяг інвестицій в проект складе 5 млн. Доларів.

У церемонії підписання інвестиційного договору взяли участь засновник групи компаній Sport Life Дмитро Єкімов, глава директорату Асоціації франчайзингу України Андрій Кривонос, директор з розвитку групи компаній Sport Life Олександр Степанов, директор ТОВ «Спорт-Сервіс» Максим Величко (м. Харків).

— Я з упевненістю можу говорити, — заявив Дмитро Єкімов, — що з точки зору управління наша мережа клубів — номер 1 в Україні. Адже такі поняття, як стратегічне управління мережею фітнес-клубів, системи мотивації персоналу, стратегія продажів — поки малознайомі поняття для фітнес-індустрії в Україні. Завдяки нашій франчайзинговою програмою ми зможемо закласти основи стандартів фітнес індустрії для всієї України — як з точки зору менеджменту, так і сервісу.

За задумом, механізм франчайзингу дозволить інвестувати і створить умови для ефективного вкладення коштів в спортивну інфраструктуру країни. У Sport Life кажуть, що готові поділитися світовим досвідом ефективного бізнесу спортивно-оздoровітельних послуг і допомогти розвивати цей бізнес в Україні.

Підписання договору — новий етап у розвитку компанії вже має в Києві спорт-клуб світового рівня. В даний час Sport Life готує до відкриття свій другий за рахунком клуб в Харківському районі столиці. Його площа становить понад 5 000 кв. метрів. Тут розмістилися просторий тренажерний зал з професійним силовим і кардіообладнання останнього покоління, 2 зали групових програм і персонального тренінгу, дитяча кімната, розкішна аква-зона з басейном олімпійського стандарту, масажні кабінети, зона відпочинку і релаксації, суші-бар. Крім цього, клієнти Sport Life можуть користуватися саунами, джакузі, солярієм, для них також відкритий СПА-салон і ресторанний комплекс.

Крім повного набору послуг, який задовольнить вимоги найвибагливіших клієнтів, клуб гарантує першокласний сервіс, який відповідає стандартам Sport Life. До того ж, переваги членства в мережевому клубі очевидні — всі власники клубних карт Sport Life отримають можливість не переривати заняття і відвідувати клуби мережі в зручних для них районах столиці.

Читати далі...