ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав талановитих дітей СНД

Дата, время
Неділя, 2 Листопад, 2008
Sport Life підтримав талановитих дітей СНД

У Києві з 26 жовтня по 2 листопада проходив VI Міжнародний Благодійний дитячий фестиваль «Світ талантів 2008».

Гала-концерт фестивалю відбувся 1 листопада в Національному академічному драматичному театрі ім. І. Франка.

У програмі гала-концерту брали участь юні таланти, проходило дефіле красунь, дуети дітей із зірками естради - Наталією Валевської, Наталією Бучинської, Катериною Бужинської, Ірис, Олегом Шаком, Василем Лазаровичем. У період підготовки фестивалю проходили майстер-класи, екскурсії, зустрічі з відомими людьми України.

Цього року журі обрало кращих в шоу краси, хореографії, дизайну і театру моди, конкурсі з вокалу. В цілому до Києва завітало понад 400 конкурсантів з Білорусі, Естонії, Литви, Вірменії та України. Головною метою конкурсу, за словами його організаторів, було ознайомлення дітей з культурою народів інших країн.

«Всі діти талановиті. У нас фестиваль таланту і краси. І ми, як організатори фестивалю вважаємо, що головне для дорослих — це допомагати дітям, розвивати їх таланти, надавати можливість розкривати ці таланти, створювати атмосферу в якій діти всіх країн світу можуть спілкуватися і обмінюватися своїм досвідом», — повідомила президент Міжнародного дитячого фестивалю« світ талантів» Лідія Лісімова.

Юні таланти, в подарунок від групи компаній Sport Life, отримали комплекти спортивного одягу для активного відпочинку і занять на уроках фізкультури.

Читати далі...