ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Інтернет-чат з Дмитром Єкімовим

Дата, время
П'ятниця, 23 Січень, 2009
Інтернет-чат з Дмитром Єкімовим

3 січня відбулася інтернет-конференція Дмитра Єкімова, засновника групи компаній Sport Life.

З питань читачів і відповідями Дмитра Єкімова на них Ви можете ознайомитися безпосередньо на ЛігаБізнесІнформ або на нашому web-ресурсі.

 

 

Дмитро, доброго здоров'я!
Підкажіть, які плани Вашої компанії з відкриття спортивних клубів на 2009 рік? Яка стратегія розвитку на найближчі 3-5 років? В довідці є інформація, що Sport Life — це перший мережевий проект. Два клуби — це ще не мережа. Яке у Вас бачення інвестування коштів у розвиток Вашого бізнесу на тлі згортання досить великих інвестпроектів в Україні?
Дякую!
З повагою,
Семочко Андрій

Андрій
20.01.09 13:40

Д. Є.

Добрий день, дорогі інтернетники, велике спасибі за ті питання, які ви нам задали, сподіваюся, що ті відповіді, які я зможу вам дати, відіб'ють наші плани на 2009 рік і ласкаво просимо в Sport Life!

Насправді, зараз, приїхавши після нового року, можу сказати, що ми одна з тих компаній, яким криза пішла на користь. Якщо півроку тому було складно говорити з забудовниками і зацікавити їх у нашому бізнесі — то зараз ситуація кардинально змінилася. Будівельний бізнес почав спиратися на реальний бізнес і, відповідно, на реальні можливості цього реального бізнесу. На щастя, спорт-індустрія — це вічний бізнес, і навіть у випадку кризи, який відбувся, люди хочуть жити добре і здорово і хочуть вийти з кризи здоровими і повними сил. Внаслідок чого в 2009 році ми плануємо відкрити 2 клуби, підписані контракти, йде будівництво. Перший клуб на Харківському — 5 000 метрів — відкриється до кінця весни, другий — на Дніпровській набережній — до кінця цього року.

 

 

 

 

Дмитро, невже фітнес це вигідний бізнес? Тим більше в такій країні як Україна? Тим більше в умовах кризи?

Любитель
20.01.09 13:49

Д. Є.

Фітнес — це не самий вигідний бізнес. Але зате якщо раніше я заздрив білою заздрістю Фірташу, то тепер не заздрю тому що бізнес фітнесу залишився, а газовий — ні. Фітнес вигідний — тому що це одна з базових потреб людини. Він вигідний і в такій країні, як Україна, і в умовах кризи. Зовнішні чинники склалися сприятливо — тепер ми в змозі зробити те, що ми задумали, мережа Sport Life. Раніше будівельники орієнтувалися на житло і офіси, і було важко побудувати кілька клубів.

 

 

 

 

Дмитро, чи правильно я розумію, що Ви хочете «застовпити» за собою створення фонду підтримки олімпійського руху в Україні? З якою метою?

Володимир
20.01.09 14:07

Д. Є.

Ми не намагаємося застовпити за собою Фонд підтримки олімпійського руху або якогось іншого. Ми історично не отримуємо ніякої фінансової допомоги від уряду, Sport Life є і буде нуль бюджетних грошей. Ми вдячні уряду, що воно не заважає розвивати наш бізнес. Ми хочемо, щоб Sport Life асоціювався зі всім спортивним, і як бізнес, що розвивається у спортивному сегменті і розвиваючий спортивний сегмент, ми буде підтримувати спорт.

 

 

 

 

Дмитро, я не розумію, де зв'язок між фітнес-клубами та підготовкою олімпійців? Фітнес-клуб — це комерційна компанія для надання платних послуг населенню або корпоративним клієнтам. Ви хочете, щоб корпоративними клієнтами Ваших фітнес клубів став олімпійський комітет?

Клавдія
20.01.09 14:10

Д. Є.

Я був би не проти, якби корпоративними клієнтами став олімпійський або будь-який інший комітет. Це не є метою. Ми побудували 5 000 метрів сучасного спортивного клубу. В основному наші клієнти приходять вранці до роботи або ввечері — після. Відповідно замість того, щоб приміщення не простоювало в середині дня, ми за пільговими тарифами надаємо наше приміщення дитячим спортивним секціям, спортсменам (в тому числі і олімпійцям) для тренувань.

 

 

 

 

Добрий день, Дмитро
Скажіть, будь ласка, коли почне роботу другий клуб Sport Life? Скільки коштуватиме абонемент в цей клуб і коли його можна буде купити? Спасибі.

Валентин
20.01.09 14:40

Д. Є.

Другий клуб будує будівельна компанія «Столиця» за підписаним і проплаченному контрактом вони нам повинні здати клуб до початок весни 2009 року. На даному етапі спортклуб добудований до другого поверху з чотирьох. З легким запізненням я бачу, що будівельна компанія поки справляється з завданням добудувати клуб. Абонемент в цей спортклуб можна купити зараз, ціна річного стандартного абонемента від 299 доларів з антикризового курсом 5,05. Телефонуйте за тел. 390-42-22, вам його із задоволенням продадуть. Ми розуміємо, що з того моменту, коли курс був 5, до сьогоднішнього курсу 8 народ на 40% більше заробляти не став, тому ми залишили старі ціни і старий курс на Харківському.

 

 

 

 

Клуб, який зараз відкрито, має безліч недоробок — басейн поганий, хами-інструктора, багато абонементів продано, внаслідок чого в залі тиснява. Ви плануєте це враховувати у майбутніх своїх залах, або вам важливі тільки гроші?

Анастасія
20.01.09 15:19

Д. Є.

Клуб, який побудований Sport Life на Петрівці, розрахований на обслуговування 10 тис. абонементів, одноразове відвідування до 1 тис. осіб. У нас працює 150 інструкторів, серед них 4 олімпійських чемпіона, 3 чемпіона світу, і всі інші — високої кваліфікації. У будь-якому колективі зустрічаються співробітники, що не відповідають корпоративним стандартам. На жаль, це так. Ми завжди боролися і продовжуємо боротися з негідним ставленням до клієнта, і, я вважаю, досягли досить непоганих результатів. Найприкріше, коли тобі продали одне, а ти отримав інше. Елітні клуби в Києві — ціна абонемента від 3 тис. доларів. Там такі ж тренажери і в основному ті ж інструктори. Я рекомендую порівняти якість обслуговування людей, які заплатили від 3 тис. доларів за річний абонемент і людей, які заплатили за нього ж 500 доларів. Ви будете приємно здивовані — за 500 доларів вас обслуговують не гірше, ніж за 3 тис.

 

 

 

 

Дмитро, в чому причина такого зневажливого ставлення до клієнтів клубу в плані сервісу і невиконання обіцянок? Клуб на Харківському так і не відкрито, але при цьому набираються нові клієнти, запускаються промо-акції і спецпропозиції. Приміщення адже не гумове! Так, все чистенько, приємний персонал (хоча не дуже задоволений), зручне місцезнаходження з паркуванням, це вже не рівень підвальній "гойдалки", своїх грошей коштує (якщо зі знижкою). Відвідувачі гламурних спортклубів морщать носики при згадці "Спортлайф"- економ є економ..., але спасибі Вам, що дозволили робити спорт в хороших умовах, відкривайте нові зали - це вихід. Прокоментуйте, будь ласка. Спасибі!

alextim
20.01.09 15:31

Д. Є.

Sport Life — це новий формат клубу, це не елітно-гламурний клуб і не гойдалка. Це американська модель фітнес-клубу. Велике приміщення, величезна кількість тренажерів, низька ціна та велика кількість клієнтів. Саме вільне місце для занять фізкультурою, де точно ніхто не заважає - це будинок або елітні клуби. Але так само, як нецікаво грати у футбол одному, спорт — це командний вид проведення часу. І це надає "Спорт Лайф". Прийшовши в будь-який момент часу, ви побачите 100 людина таких же, як і ви, з вашими інтересами, працюють над собою, Ви заведете нові знайомства, отримаєте нове коло спілкування. Це все — в сучасному клубі, і це і є Sport Life!

 

 

 

 

Доброго дня! В яких містах Західної України є представництва Sport Life?

Василь
20.01.09 15:39

Д. Є.

Зараз ми ведемо переговори з власниками нерухомості у Львові для відкриття там клубу. З травня місяця розпочне діяти франчайзингова програма Sport Life, через яку ми припускаємо розвиватися в невеликих містах України. Нашому локальному партнеру ми надаємо обладнання, марку, рекламні кампанії, посилаємо провідних спеціалістів для налагодження бізнесу. З допомогою таких фахівців ми розраховуємо привести Sport Life в невеликі міста України, в т. ч. і західної.

 

 

 

 

Проведіть спортивний турнір серед журналістів!!

Сергій
20.01.09 15:52

Д. Є.

З задоволенням проведемо, телефонуйте нашому координатору Максиму 8 (050) 412-62-62.

 

 

 

 

Пан Єкімов, добрий день! Мій рівень доходів дозволяє мені купити абонемент (а вони у вас, м'яко кажучи, не для середньостатистичного громадянина) в один з ваших фітнес клубів. Але, будучи людиною зайнятим, я можу відвідувати їх не раніше 20:30. Але виявляється, якраз для таких платоспроможних клієнтів, як я, немає пізніх занять. В чому логіка вашого підходу до організації роботи з клієнтами і, відповідно, бізнесу? Або ви орієнтуєтеся на домогосподарок?

Ліна, Київ
20.01.09 16:34

Д. Є.

Немає логіки у відсутності групових занять після 20:30. Я перевірю, чи дійсно це так. На ресепшені є книга скарг і пропозицій, протягом кількох місяців ми зробимо сайт, де можна буде залишати пропозиції. Ми робимо цей бізнес для вас, з задоволенням поставимо заняття на 20:30.

 

 

 

 

Дмитро Олексійович, платить фітнес-клуб податки? Наскільки великі вони в нашій країні?

Марк
20.01.09 16:35

Д. Є.

Безумовно, фітнес-клуб платить податки. Повинен відзначити, що у всіх країнах, де оперує Sport Life, є податкові пільги для соціально значущих бізнесів, таких як фізкультурно-оздоровчий. В Україні таких пільг немає. Можливо, тому населення країни зменшується з кожним роком і масовий спорт не так розвинений. Тому ми платимо податки як будь-який інший бізнес, як торговці електронікою і, приміром, квітами.

 

 

 

 

Дмитро, добрий день!
Я є клієнтом Спортлайф на Петрівці. Причому я користуюся найдорожчим пакетом послуг — Преміум. У мене склалося враження, що керівництво зовсім не думає про клієнтів. Чи плануєте ви міняти підходи до ведення бізнесу?

Ілля
20.01.09 16:40

Д. Є.

Через два тижні ми закінчуємо ремонт преміум фітнес-роздягалень та душових. На жаль, за останній рік з-за якості будівництва (поганої якості виконання робіт) зламалося все, що могло зламатися. Тому нам довелося заново розбудувати душові, лазні, кілька разів ми затоплювали поверх нижче, все це довелося полагодити і було витрачено сотні тисяч доларів. Через тиждень ці ремонти остаточно закінчуються і ми відкриваємо Sport Life Преміум, який буде істотно відрізнятися за якості сервісу і надавати послуги на рівень краще, ніж в елітних клубах. Це наша мета, і ми її досягнемо.

 

 

 

 

Ваші клуби для багатих людей. Так же? Чи Ви можете щось запропонувати для «бюджетників»?

Анна
20.01.09 13:45

Д. Є.

3 роки тому я допомагав писати програму оздоровлення нації та популяризації українського спорту. Ми прийшли до висновку, що спорт не може бути безкоштовним, але повинен бути доступним. Мінімальна вартість абонементу в Sport Life — 365 доларів в рік. Це долар в день. Будь-яка людина в Україні, який хоче займатися спортом, має можливість витратити 1 долар в день для того, щоб ходити в Sport Life.

 

 

 

 

Дмитро! Коли спортклубами зможуть користуватися бідні, а їх досить велика кількість в нашій країні. Адже діти бідних тепер в Україні ізгої. Як Ви до цього ставитеся? Може потрібно поговорити і про благодійність?

Тамара
20.01.09 20:00

Д. Є.

Я хочу сказати кілька речей. По-перше, Sport Life щоденно надає свої приміщення для дитячих спортивних секцій. Нещодавно провели дитячі олімпійські ігри, де учасники отримали абонементи в Sport Life. Денний абонемент коштує 365 доларів у рік, вийміть 1 долар в день з сімейного бюджету, який витрачається на пиво і сигарети, і потратьте його на ваших дітей. В старості вони вам будуть вдячні.

 

 

 

 

Здрастуйте, Дмитро Олексійович. Як я розумію проблеми у нашому спорті — відсутність фінансування, скажіть, будь ласка, як це можна вирішити? Хто це повинен робити, центральна влада, місцеві органи або підключати бізнес? Як це робиться в інших країнах? Заздалегідь вдячний за відповідь.

Віталій
20.01.09 20:09

Д. Є.

Відсутність фінансування можна вирішити тільки одним шляхом — грошима. На жаль, у держави цих грошей мало. Тому єдиний спосіб вирішення проблеми розвитку масового спорту — це партнерство з бізнесом. Де держава надає те, що у нього є, безкоштовно на рівні центральної або місцевої влади: застарілі спортивні центри, закриті басейни, застарілі дитячий спорт школи, а приватний бізнес вкладає приватний капітал в реанімацію цих об'єктів як об'єктів спортивного призначення. Натомість держава отримує частину абонементів, які роздає безкоштовно як частину своїх соціальних програм, а бізнес отримує можливість продавати абонементи і повертати вкладені інвестиції. Тільки цей шлях приведе до оздоровлення спортивної інфраструктури України. Цим і тільки цим шляхом пішли всі інші країни. Тому ми спілкуємося з владою і готові йти в ті міста, де місцева влада розуміє важливість здоров'я своїх мешканців та готова співпрацювати з приватним інвестором, таким як Sport Life, на взаємовигідних умовах. Зараз же виходить. Що гроші в масовий спорт не інвестуються. Зате лікарні та поліклініки переповнені. І той бюджет, який можна було витратити на фізичне зміцнення населення, витрачається на його лікування.

 

 

 

 

Шановний Дмитро Олексійович!
Населення України стрімко вимирає, до 2050 року нас залишиться не більше 30 млн. чоловік, з них більшість — люди похилого віку. Вже зараз в Україні близько 1,2-1 молодих наркоманів! Україна перша в Європі за темпами поширення СНІДУ, туберкульозу, входимо в трійку за рівнем підліткового алкоголізму!
Тільки половина народжених зараз дітей піде через 6 років у перший клас - позначається зростання смертності, безпритульності, викрадення дітей.
Ваш бізнес дуже скоро виявиться нікому не потрібним, т. к. нашій владі вигідніше цілодобово продавати алкоголь, найчастіше підроблений, в будь-яких кіосках, ніж займатися пропагандою здорового способу життя.
Ви хіба не розумієте, що в наш час людина повинна займати активну громадську позицію? Ви не бажаєте балотуватися в Парламент, щоб спробувати хоч щось змінити там?

Координатор УРПНІ
20.01.09 23:29

Д. Є.

Чоловік надав абсолютно правильну статистику. Ми цього не помічаємо — але це так і відбувається. Ми дивуємося, чому з кожним роком зростає кількість наркоманів, алкоголіків. Чому палить дитина — це вже не виняток, а правило? А задайте питання — куди йти молоді після школи? Де проводити вільний час? Вистачає відкритих барів і забігайлівок. Але реальної альтернативи їм немає. Тому не можна критикувати вибір людей, не давши їм альтернативи. Згадайте, що навіть при СРСР кількість спортивних секцій, спортивних шкіл, місць дозвілля, масових заходів — це була розвинена індустрія. У дітей була альтернатива післяшкільної дозвілля. Зараз її немає, і поки вона не буде створена — країна буде вимирати.
Я вважаю, що кожен повинен займатися своєю справою. Художник — малювати, бізнесмен — займатися бізнесом, політик — політикою. Займатися політикою як бізнесом я не хочу. Займатися політикою як політикою — коли прийде час.

 

 

 

 

Дмитро, добрий день! Я, як і багато українців, просто мрію, щоб у нашій країні фітнес розвивався, був доступним і на якісному рівні, щоб було менше казино і всяких злачних місць, а фітнес клубів більше! Тому дуже вдячна Вам, що Ваш бізнес йде в цьому напрямку. І моє запитання, чи можливо в Києві побудувати такий Аквапарк, як у Кракові, де сервіс просто супер і ціни дуже доступні, і можна із задоволенням провести час із родиною та друзями? У чому складнощі? і взагалі, цікаво, що для Вас в бізнесі створює найбільші проблеми? Як часто Ви займаєтеся спортом і де? Де Ви віддаєте перевагу проводити час з сім'єю? Удачі Вам та Божої допомоги!

Ольга М
21.01.09 09:45

Д. Є.

Аквапарк, як у Кракові, створити, безумовно, можна. У Києві є кілька проектів створення такого бізнесу. На жаль, все впирається в землі відвід, тому що аквапарк — величезна інвестиція, бізнес досить складний і окупність дуже довга. Якби київська влада проводила земельний аукціон з цільовим призначенням цієї ділянки землі — Sport Life був би зацікавлений в будівництві аквапарку. Але ціна землі в Києві пропорційна кількості офісних веж, які на ній можна побудувати, і таку вартість аквапарк ніколи не запрацює. Аквапарк — це приклад необхідності партнерства між владою і бізнесом.

 

 

 

 

Ваші клуби в основному відкриваються в великих обласних містах, в яких так багато розважальних і спортивних центрів. Скажіть, що робити з молоддю і спортом в маленьких містах таких як, Нікополь, Марганець, Єнакієве, де основний час проводження часу, це бари, ігрові автомати, вулиця. Чи є у Вас програма з відкриття Ваших центрів у таких містах?
В рекламі Вашої компанії в газеті "Ділова столиця" від 22.12.2008 р., написано, що Ви допомагаєте створити спортивні об'єкти. У мене до Вас прохання, допоможіть в нашому маленькому (45 000 чоловік), промисловому місті, в якому крім барів і вулиці, нічого немає, відкрити боулінг клуб.
Всі розрахунки і бізнес план у мене є.
Сергій, 36лет. (067) 425-71-78

Сергій
21.01.09 11:09

Д. Є.

Ми починаємо франчайзингову програму Sport Life саме для відкриття спортклубів у невеликих містах. Спортклуб — це локальний бізнес, їм не можна керувати з Києва. Тому, як тільки ми знайдемо зацікавлених партнерів, у яких є приміщення під обладнання клубів Sport Life, ми готові надати їм на партнерських умовах обладнання, тренажери, тренінги, персонал. І тоді в маленьких містах будуть спортклуби.

 

 

 

 

Добрий день!
Я клієнт клубу на Петрівці.
Все добре, але дивує підхід - як в єврейських анекдотів.
зокрема: коли купував абонемент — в залі працювало два фонтанчика, зараз фонтанчики прибрали і з'явився бар, де маленька пляшечка води - 10 грн!
Коли купував абонемент - була безкоштовна парковка, зараз - 5 грн./година?
Що далі? Платний туалет?!!

Павло
21.01.09 12:16

Д. Є.

Відповім на питання клієнта клубу на Петрівці підхід не як в єврейському анекдоті. Як і в будь-якому бізнесі, є фактори, які ти контролюєш, і є зовнішні фактори. Ми прибрали фонтанчики, тому що для того, щоб у відповідності з санэпиднормами встановити фонтанчик — простіше завод «Кока-кола» побудувати. З приводу безкоштовного паркування — вона належить «Киевпарксервису», і все, що ми змогли зробити — ми зробили. Перший годину — безкоштовно, друга година — 5 грн. Sport Life з цього не заробляє ні копійки. Тому що паркуванням в місті розпоряджається адміністрація міста.

 

 

 

 

Що буде, якщо президентом стане Черновецький?

DEHIC
21.01.09 12:48

Д. Є.

Буде веселіше. Я вважаю, що до гіршого щось навряд чи зміниться. Бо куди ж гірше. Багато сміються над Чернівецьким, а я завжди поважав людини, яка щось робить. Я не згоден з багатьом з того, що він робить, але я бачу рух вперед, і дія краще будь-якого бездіяльності

 

 

 

 

Добрий день, скажіть, а яке Ви маєте відношення до тренеровкам олімпійців?

Андрій Кошовий
21.01.09 19:09

Д. Є.

Sport Life надає приміщення для тренування олімпійців.

 

 

 

 

Коли реально відкриється фітнес-клуб на Харківському?

Олексій
22.01.09 11:19

Д. Є.

Навесні 2009 року.

 

 

 

 

Доброго дня!!! Вже другий рік, як я клієнт клубу на Петрівці і повністю згоден з Павлом, з приводу відсутності фонтанчиків з водою і платним паркуванням. Від себе хотів запитати, чому інструктори не підказують правильність виконання будь-яких вправ, а просто стоять і мовчки дивляться. Я не сильний в культуризмі і ходжу в клуб для підтримки своєї физформы, але, звернувшись один раз за підказкою, і почувши незадоволене мукання "бугая" виникло бажання метнути в нього блін (5-10 кг), але ми ж дорослі люди. М'яко кажучи "заїлися" Ваші інструктори -"шварценеггеры", я клієнт і не бажаю, що б зі мною говорили з ласкою.
P. S. В душовій повісили шторки у кожну кабінку. Планується присутність дам???

Віталій
22.01.09 11:59

Д. Є.

На зміну завжди знаходяться 2 чергових тренера, в прямі обов'язки яких входять підказки та консультації клієнтів. Я глибоко вибачаюся за тих «шварцнеггеров», які не розуміють навіть після всіх тренінгів, які ми провели для них, що їх робота — це сервіс, і кінцевим результатом їх роботи є не обсяг м'язів, а збільшення гарного настрою, самопочуття та бажання клієнта займатися спортом. Щодня ми повторюємо нашим тренерам, що фітнес-клуб для основної маси наших клієнтів — це можливість займатися спортом і відчувати себе краще, а не бажання перекачуватися.

 

 

 

 

Дорогою, Дмитро, я більше року є членом клубу Sport Life, тобто справно раз-два в тиждень відвідую спорткомплекс, розміщений на Петрівці. Скажіть, чому з кожним моїм відвідуванням мене відвідує все більше розчарування: чому не працюють душові в VIP-зоні, якщо працюють, то немає гарячої води (за даними, отриманими від співробітників в клубі немає грошей на ремонт), чому 1/3 тренажерів в залі не працюють, чому за цілий рік мені жодного разу не вдалося відвідати одночасно всі три з заявлених саун (одна з них поперемінно не працює, у все тій же VIP-зоні, чому тренера групових безкоштовних, для членів клубу, занять можуть собі дозволити не прийти і не провести тренування, а на питання до співробітників рецепції: "... що відбуватиметься можна отримати відповідь - тренування скасована", чому грублять охоронці і навіть бабуся-гардеробниця.
І так питання: це ваш принцип роботи - демократичні ціни - убогий сервіс, за принципом безкоштовного ДОСААФ-клубу? чи можу я розраховувати на поліпшення ситуації?

Юлія Валова
22.01.09 11:42

Д. Є.

Я відповів вище.

 

 

 

 

Дмитро Олексійович, у нинішніх умовах глобальної економічної кризи (зниження платоспроможності, невідомість майбутнього...) люди рідше стали займатися спортом (фітнес, плавання, кач, танці...) або здоровий спосіб життя серед головних пріоритетів і які прогнози?

Тимофій
22.01.09 12:03

Д. Є.

Я хочу із задоволенням сказати, що з початком кризи кількість відвідувань зростає з кожним днем. Криза — це складне час для будь-якої людини, хтось кидається в п'янку, хто-то наркотики для того, щоб відчути себе краще, і я радий, що все більша і більша кількість людей знаходить вихід цим тимчасовим труднощам у заняттях спортом. Кількість людей зростає, кількість відвідувань зростає, і ми будуємо нові клуби для того, щоб все більшому і більшому відсотку населення Києва було близько і зручно ходити в Sport Life.

 

 

 

 

Дмитро,
чи Надає Ваша компанія допомогу дитячим спортивним секціям і клубам? Якщо «так» то як можна звернутися за такою допомогою?

Владислав Познанський
22.01.09 12:32

Д. Є.

Так. Sport Life надає таку допомогу. Звертайтеся до нашого координатора Максиму, його телефон 8 (050) 412-62-62.

 

 

 

 

Мій син — інвалід 3 групи, але нікому в Вузі не зізнається: бере участь у всіх спортивних змаганнях, краще всіх плаває, а нещодавно став... фізоргом курсу. Дуже хоче займатися в Спорт-Лайф на Московському проспекті. Звернувся туди з питанням про знижку на річний абонемент (з урахуванням інвалідності) - відмовили! Допоможіть, якщо це можливо. Його тел.: 8067403 83 74, Саша.

Олександр Олексійович
22.01.09 12:43

Д. Є.

Ми завжди раді допомогти людині, який, незважаючи на фізичні вади, прагне зробити себе краще. Телефонуйте Максимові — 8 (050) 412-62-62.

 

 

 

 

чи Займаєтеся Ви спортом?

сема
22.01.09 13:35

Д. Є.

Так. Я займаюся яхтингом, сквош, тенісом і футболом.

 

 

 

 

Дмитро Олексійович, здрастуйте! Хочу задати питання, що не стосується спорту, але бізнесу. Можна звернутися до Вас з діловим, зокрема інвестиційною пропозицією (проектом)?
З ув., Віталій.

Віталій
22.01.09 13:36

Д. Є.

В основному ми зараз зосередимо свої зусилля на розвиток спортивної тематики, під'їжджайте до центрального офісу і залиште ваш бізнес-план на рецепції для мене.

 

 

 

 

Дмитро, добрий день!
Очікується відкриття фітнес-клубу в Донецьку в 2009 році і куди можна звернутися з приводу працевлаштування в Донецьку?

Олександр
22.01.09 15:13

Д. Є.

Відкриття клубу в Донецьку заплановано на 2010 рік. Зараз ми розглядаємо пропозиції від забудовників і власників нерухомості з будівництва або оренди приміщення для клубу від 3 до 5 тис. метрів

 

 

Привіт Дмитро. Поділіться планами Sport Life на найближче майбутнє, наприклад, можливо, є плани по покупці подешевшала нерухомості, придатних для фітнес-клубів або розширення, через придбання фітнес клубів інших компаній? Як компанія VEK бачить майбутнє клубів Sport Life? Спасибі.

Столчек
22.01.09 15:38

Д. Е.

VEK нещодавно привернув 50 млн. доларів для інвестиції в Україну. Sport Life була перша компанія, в яку VEK проінвестував зі свого останнього інвестфонду, тому у нас є гроші на розвиток. Ми розглядаємо всі пропозицію щодо купівлі та будівництва нерухомості від 1,5 до 5 тис. метрів. Також зараз ми розраховуємо розвинутися набагато швидше за рахунок того, що великі мережеві ритейлерные бізнеси йдуть з ринку у зв'язку з кризою і залишають приміщення. Ми готові до переговорів по довгостроковій оренді цих приміщень від 1 тис. кв. м. і вище.

 

 

 

 

Доброго дня, Дмитро!
Я є власником Преміум-карти Sport Life на Петрівці.
У VIP-зоні душові не працюють, у них не прибирається.
У СПА-зоні в басейні вода змінюється раз на п'ятирічку, турецька баня за півроку працювала 3 дні, душові в СПА зоні завжди на ремонті.
При покупці абонемента клятвено обіцяли, що найпізніше в жовтні 2008 відкриється клуб на Харківському. Сьогодні маємо кінець січня. клуб все ще не відкрито...
А за всі ці послуги фактично сплачені гроші. Чи можу я вимагати повернення грошей за недоотримані послуги та сервіс. І до кого мені звертатися?

Сергій
22.01.09 16:02

Д. Є.

Сергій, я відповів на подібне питання, вище.

 

 

 

 

Дмитро Олексійович, добрий день. Скажіть, Ви розглядаєте ідею «спорт-клуб біля твого будинку». Адже кількістю можна було б залучити більше клієнтів, а значить дати доступ до нормальних спортивним умов більшій кількості людей. Звичайно, басейнів і великої кількості тренажерів не вийде, але буде більш доступно, для громадян, по грошах, місцю розташування, а для Вашої компанії, на даний момент, дуже гарний розвиток. Якщо Ви такий проект почнете, я б із задоволенням взяла участь.  З повагою, Юлія.


22.01.09 16:29

Д. Е.

У форматі клубів Sport Life є три моделі клубу: Sport Life Преміум — клуби ВІП-клас, Sport Life фітнес-клуб — це клуби бізнес-класу, і Sport Life експрес-клуб — це і є клуб біля вашого будинку. Це клуби від 300 до 700 метрів, розташовані у спальних районах міста. До весни 2009 року ми плануємо відкрити три клуби такого формату у Святошинському районі. Ми зацікавлені в розвитку мережі Sport Life експрес і ведемо переговори з власниками нерухомості такого формату, де ціни на оренду нарешті стали прийнятними для довгострокової оренди (близько 10 років), а також з Управлінням з фізичної культури і спорту КМДА щодо переобладнання існуючих застарілих клубів новим обладнанням і нової спортивної технікою за форматом Sport Life Експрес.

 

 

 

 

Доброго дня, Дмитро! Я директор за оренду торгового центру в Києві. На даний момент, один з великих ритейлерів побутової техніки звільняє приміщення площею 1500 кв. м. Висота стель 4м. Я знаю, що ви розміщуєте свої клуби на площі понад 5 т. кв. м. Але можливо Вас зацікавить ідея побудувати клуб у нас. З ким я можу поговорити на цю тему?

Максим
23.01.09 10:10

Д. Є.

У Sport Life є відділ розвитку, директор цього розвитку — Олександр Степанов, зв'яжіться з ним по телефону 8(067) 644-54-44. Ми з задоволенням виїдемо і подивимося на це приміщення. Нас цікавить 6-8 таких приміщень в різних спальних районах міста Києва.

 

 

 

 

Погоджуюсь із попередниками. Мало того, що при укладенні договорів про надання спортивних послуг Sport Life для розрахунків використовую фізичних-осіб підприємців (ТІ, ХТО ПРОПЛАЧУВАВ НЕ ЧЕРЕЗ БАНК А НАЛОМ - ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА БЛІДНЕНЬКУ ДРУК НА "КВИТАНЦІЇ"), альо СПД-шники задіяні вже й при наданні платних послуг на стоянці. Нещодавно, попросивши надати мені квитанцію про сплату стоянки - і тут на квитанції СПД-шний штамп. При чому, на стоянку у мене із невідомим мені СПД-шником договором немає... Так бізнес не робиться, Шановний... Це повна зневага до клієнтів і бажання збагачення за будь-яку ціну...

Сашко
23.01.09 11:19

Д. Є.

Sport Life не має ніякого відношення, на жаль, на стоянці перед комплексом «Плазма», якщо б вона була наша — вона була б безкоштовна. Ми заробляємо гроші на продажу абонементів, а не послуги паркування. Стоянка знаходиться під управлінням «Київпарксервісу», і я не знаю, яким чином вони виписують квитанції. Я жалкую, що нам не вдалося домовитися про безоплатну стоянці для клієнтів Sport Life, вони аргументували це «діркою в бюджеті» і ми нічого не можемо з цим зробити. Ми постаралися домогтися максимально лояльних тарифів за паркування, і це все, що ми змогли зробити. Безкоштовна стоянка є по інший бік Московського проспекту на відстані 100 м пішки. Станція метро «Петрівка» знаходиться менше ніж в 800 метрах за Московським проспекту, від клубу Sport Life.

Читати далі...