ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав спортивні ініціативи Блоку Леоніда Черновецького

Дата, время
Неділя, 19 Жовтень, 2008
Sport Life підтримав спортивні ініціативи Блоку Леоніда Черновецького

Переможцем турніру з футболу «Кубок Блоку Леоніда Черновецького» 19 жовтня 2008 року стала збірна депутатів і активістів Блоку з Печерського району столиці.

У змаганнях взяли участь працівники громадських приймалень, депутати районних рад та активісти Блоку з усіх районів Києва. Минулого тижня в півфінал вийшли команди чотирьох районів — Деснянського, Печерського, Подільського та Шевченківського. За результатами півфінальних матчів, які відбулися в неділю, фіналістами стали Печерський і Деснянський райони. Поєдинок між ними завершився перемогою Печерського району: основний час завершився з рахунком 1:1, але за результатами серії пенальті вони перемогли з рахунком 5:4.

Переможці та учасники турніру отримали заохочувальні та цінні призи. Вручаючи нагороди, співголова фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Алла Шлапак зазначила: «Блок Леоніда Черновецького не лише акцентує на поширенні здорового способу життя, а й власним прикладом закликає до цього. Перефразовуючи відоме прислів'я, зауважу, що хто добре працює — той добре відпочиває. Ми довели, що в Блоці Леоніда Черновецького не може бути ніякого суперництва, крім спортивного. З якою пристрастю і з якою завзятістю ми турбуємося про долю киян, з таким же ентузіазмом ми влаштовуємо своє дозвілля. Кожен представник нашої команди розуміє, що тільки власним прикладом можна виховати повагу до здорового способу життя ».

Для підтримки фізичного духу серед представників Блоку Леоніда Черновецького, спортивним клубом Sport Life, було надано 10 річних абонементів для переможців та учасників змагань. Тепер активісти Блоку матимуть можливість відпочити після робочих буднів на благо киян, зможуть придбати і зберегти відмінну спортивну форму, завжди знайдуть сили для своєї праці і свого покликання.

Читати далі...