ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер конкурсу краси «Miss IF 2017»

Дата, время
Середа, 12 Квітень, 2017

11 квітня в Інституті філології Київського університету імені Бориса Грінченка за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life був організований перший в історії Інституту конкурс краси — «Miss IF 2017 року». 

За корону і звання Міс Інституту філології змагалися 8 найкрасивіших дівчат. Щоб вразити зоряне журі та гостей конкурсу, прекрасні учасниці ретельно готувалися, брали участь у фотосесіях, репетирували дефіле і вдосконалювали свої таланти. 

В ході конкурсу дівчата демонстрували дефіле в сукнях і костюмах. У танцювальному етапі конкурсу дівчата могли показати свою гнучкість і грацію. 

Крім оцінки краси, експертне журі особливу увагу приділило і талантам дівчат. Одні учасниці зачаровували своїм дивовижним співом і вмінням писати ліричні вірші, інші — чарівною грою на скрипці та фортепіано, а хтось вражав всіх гостей та експертів краси вмінням крутити нунчаки і прекрасними танцями. 

У цьому змаганні краси й талантів перше місце і титул «Miss IF 2017 року» виборола Анастасія Кондратюк, студентка 2 курсу спеціальності «англійська філологія». Дівчина вразила всіх своєю красою, щирістю і наполегливістю. Друге місце і титул «Vice-Miss IF 2017» завоювала Ганна Мельник, а «Miss Audience Sympathy» стала Поліна Халіфаєва. 

Переможниці отримали в подарунок абонементи від партнера конкурсу, мережі фітнес-клубів Sport Life. Адже так важливо підтримувати свою фігуру у відмінній формі постійно!

Читати далі...