ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені відкрила Перші дитячі олімпійські ігри!

Дата, время
Середа, 3 Вересень, 2008
Олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені відкрила Перші дитячі олімпійські ігри!

3 вересня в фітнес клубі «Sport Life» відбулися Перші дитячі олімпійські ігри в Києві. У змаганнях взяли участь понад 200 київських школярів. Призові медалі і солодкі подарунки юні спортсмени отримували з рук Олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені.

— «Я впевнена, що дитячі олімпійські ігри стали яскравим і незабутнім подією для багатьох дітей. Більшість з них тепер будуть систематично займатися спортом, — сказала Іріна гостям свята.

— «І з часом цілком можуть стати Олімпійськими чемпіонами».

Організаторами Перших дитячих олімпійських ігор виступили компанія Sport Life, спільно з Київською міською державною адміністрацією. Метою заходу стала популяризація спорту серед дітей та підлітків столиці. Саме тому в змаганнях взяли участь діти без спеціальної фізичної підготовки.

Всі учасники Олімпіади були розбиті за віковими групами від наймолодших (1-3 клас) до старших (групи 4-6 і 7-8 класи). Організатори заходу максимально наблизилися до олімпійським стандартам — в програму входили змагання з настільного тенісу, міні-футболу, стрибків в довжину, а також біг з перешкодами і гонки на велосипедах. Крім змагань, для дітей відбулися майстер-класи та показові виступи інструкторів фітнес клубу. А також уроки плавання і безліч захоплюючих ігор. З метою залучити дітей до спорту, всі учасники Олімпіади отримали в подарунок річний абонемент на безкоштовне відвідування фітнес-клубу Sport Life.

Як зазначив засновник київської мережі фітнес-клубів Sport Life Дмитро Єкімов,

— «Не для кого не секрет, що в столиці діти малорухливі, вони більш схильні до поганої екології і значну частину свого дозвілля проводять в замкнутих просторах. Тому, столиця, як ніяке інше місто потребує повноцінного спортивному оздоровчих комплексах. З цією метою, в найближчі два роки Sport Life має намір відкрити в Києві додатково 10 фітнес-клубів».

— «Ми хочемо дати можливість нашим дітям розвиватися, бути спортивними, бути здоровими» — підсумував Дмитро Єкімов.

Читати далі...