ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Всеукраїнський Дитячий Конкурс краси «Маленькі Король та Королева Весни 2017»

Дата, время
Понеділок, 24 Квітень, 2017

23 квітня в одному з найкрасивіших залів Львова «Термінал А» відбувся фінальний етап Всеукраїнського Дитячого проекту «Маленькі Король та Королева Весни 2017» / «Little King and Queen of spring 2017». У конкурсі брали участь 34 учасників віком 3-12 років з різних міст України: Львів, Чернігів, Житомир, Луцьк, Полтава.

Проект «Маленькі Король та Королева Весни» став унікальним. У його реалізації і проведенні організатори керувалися принципами інноваційності та сучасності. Основною метою проекту було не просто навчити учасників красиво дефілювати і позувати, а приділити увагу всебічному розвитку маленьких моделей. Тому в рамках проекту було проведено ряд майстер-класів, екскурсій і занять.

Так, за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life були організовані різноманітні активності для маленьких учасників. Тренера фітнес-клубів Sport Lifе провели цікаві та корисні для здоров'я заняття. На одному з майстер-класів дітки поринули в казковий світ танцю. Також маленькі конкурсанти відвідали динамічне заняття з єдиноборств, під час якого отримали урок бойових мистецтв і основ самозахисту. Велике враження на дітей справило цікаве заняття зі сквошу, на якому професійний тренер Sport Lifе вчив кожного правилам гри з м'ячем на сквош кортах.

Також в рамках проекту «Маленькі Король та Королева Весни» учасники весело провели час з Зубною Феєю і Мікробом, прослухали пізнавальну лекцію по догляду за порожниною рота в сімейній стоматології «Усмішка». Цікавою була екскурсія на стадіон Арена Львів, де маленькі вболівальники дізналися про всі таємниці європейського стадіону, відчули себе зірками світового рівня, виходячи на ігрове поле, приміряли футболки чемпіонів і побували в ВІП блоці. Майстер-клас зі стрибків на батуті для конкурсантів провів дитячий розважальний центр «Дитяча планета». А сімейний розважальний центр «Ігроленд» зустрів святковим тортом, цікавими розвагами на ігрових автоматах і феєрверками. Fashion показ конкурсу відбувся в головному атріумі Торгового центру Forum Lviv. Відомі бренди підготували для конкурсантів модні образи.

Організатори та учасники проекту долучилися і до соціального життя, започаткувавши прекрасну традицію висадки дерев в музеї народної творчості та побуту «Шевченківський гай».

Завершився проект великим Всеукраїнським конкурсом краси «Маленькі Король та Королева весни 2017». Всі конкурсанти отримали корони, стрічки, дипломи та подарунки від партнерів конкурсу. А головним призом стала подорож на двох до Італії.

Читати далі...