ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер турніру зі змішаних єдиноборств MMA Road to WWFC

Дата, время
Понеділок, 24 Квітень, 2017

22 квітня в Дніпрі в ТРЦ «Приозерний» за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся турнір зі змішаних єдиноборств MMA Road to WWFC.

У 11-ти поєдинках турніру взяли участь найсильніші бійці з усієї України. Кілька десятків професійних і напівпрофесійних спортсменів пробували свої сили в суперництві один з одним. Змагаючись, бійці набирали певну кількість балів, за якими визначалось, хто ж вийде в фінал турніру.

Так, в одному з боїв перемогу виборов дніпрянин Рябовол Максим. Він здобув перемогу технічним нокаутом за 44 секунди 1-го раунду, і отримав нагороду від мережі фітнес-клубів Sport Life за найшвидшу перемогу в турнірі.

Одним з кращих боїв турніру Road to WWFC3 став поєдинок Андрія Шкоди з Мелітополя і Алі Гусейнова з Миколаєва. Спочатку Андрій Шкода продемонстрував видовищний монстер-слем, але потім Алі Гусейнов застосував дуже ефективний задушливий прийом «Ніндзя Чоук», і як результат, здобув перемогу в поєдинку!

З упевненістю можна сказати, що цей захід став потужним поштовхом і мотивацією для молодих спортсменів ставати краще. А для більш досвідчених спортсменів турнір дав можливість пройти відбірковий тур в міжнародну лігу ММА World Warriors Fighting Championship (WWFC).

Читати далі...