ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Сезон турнірів з пляжного волейболу відкритий!

Дата, время
Понеділок, 29 Травень, 2017

З 27 по 28 травня за підтримки Sport Life відбувся перший етап відкритого чемпіонату з пляжного волейболу «Столичний» MIXED 2017 серед змішаних команд, який проходив в рамках аматорського чемпіонату України 2017 року. На майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу «Free Gen Beach Club», який знаходиться на території Екстрім-парку, що в парку Дружби народів за звання найкращої змагалася 31 команда. Організатором турніру виступила Українська конфедерація волейболу.

У турнірі брали участь декілька майстрів спорту з пляжного волейболу та кандидатів в майстри спорту. Тому перший етап чемпіонату був досить потужним і представницьким.

На цьому етапі серед змішаних команд у фіналі перемогу отримали чемпіони 2015 року, сімейна пара — Щекота Дмитро / Щекота Вікторія. Срібні медалі отримала пара, в якій грав чемпіон 2014 року — Стороженко Андрій / Косяк Анна. А бронза дісталася переможцям минулорічного сезону першого етапу — Кузьміч Ігор / Купових Катерина.

Вітаємо спортсменів і вболівальників з відкриттям спортивного літа в пляжному волейболі! Наступний турнір 1-го етапу відкритого чемпіонату «Столичний» серед чоловічих команд відбудеться 9 -11 червня в спортивному комплексі «Free Gen Beach Club» на території Екстрім-парку.

Читати далі...