ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Гатне — новий фітнес-клуб в передмісті Києва!

Дата, время
Вівторок, 13 Червень, 2017

Ще один фітнес-клуб формату «Преміум & SPA» мережі Sport Life готовий гостинно приймати клієнтів! Найбільший в передмісті Києва фітнес-клуб мережі Sport Life Гатне з повноформатною аквазоною відкрився в селі Гатне, на виїзді з Києва по Одеській трасі. Розташувався фітнес-клуб в комфортабельному заміському готелі — Terra Nova, що досить зручно, як для клієнтів готелю, так і для жителів с. Гатне.

Sport Life Гатне — це 2 500 м² для ефективних тренувань і повноцінного відпочинку: просторий тренажерний зал з сучасними тренажерами кращих світових брендів, великі студії для групових програм, ультрасучасний спортивний басейн, просторий дитячий басейн і басейн для немовлят. Крім повного спектра фітнес-послуг, для клієнтів працює розкішна SPA-зона: сучасний солярій з модернізованими лампами, лазні і сауни, кабінет масажу з висококласними майстрами, — все це забезпечить високий рівень релаксу і зробить Ваше тіло здоровим і красивим! Також в Sport Life Гатне працює дитяча фітнес-академія для хлопчиків і дівчат від 1,5 до 13 років. У той час, як батьки перебувають в фітнес-клубі, професійні тренера проводять для діток заняття в рамках розвиваючої, арт- і фітнес-програми.

Відкриття такого сучасного спортивного комплексу в с. Гатне стало знаковою подією для його жителів. Це ще один доказ того, що мережа фітнес-клубів Sport Life продовжує надавати фітнес-послуги не тільки в столиці, але і в її передмісті і робить фітнес вищої категорії ще ближче і доступніше для всіх любителів здорового і красивого способу життя!

Запрошуємо всіх бажаючих в новий фітнес-клуб Sport Life Гатне за адресою с. Гатне, вул. Інститутська, 73 (комплекс Terra Nova).

Читати далі...