ico Спробуйте новий дизайн сайту!

I етап відкритого чемпіонату з пляжного волейболу «Столичний» 2017 зібрав рекордну кількість жіночих команд!

Дата, время
Неділя, 18 Червень, 2017

З 17 по 18 червня за підтримки Sport Life відбувся перший етап відкритого чемпіонату з пляжного волейболу «Столичний» 2017 серед жіночих команд. Турнір проходив в рамках аматорського чемпіонату України 2017 року, на майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу Free Gen Beach Club, який знаходиться на території Екстрім-парку. Організатором чемпіонату виступила Українська конфедерація волейболу.

В цьому етапі чемпіонату «Столичний» 2017 змагалося 36 команд. Вперше турнір зібрав таку велику кількість жіночих команд, які представляли різні міста України — Київ, Дніпро, Чернігів, Житомир, Херсон, Деражня, Бровари, Ірпінь. У турнірі були представлені команди, які є учасниками міжнародних та всеукраїнських змагань. Також можна відзначити, що понад 30 учасників мали вік 18 років і молодше.

На цьому етапі чемпіонату серед жіночих команд у фіналі перше місце завоювали Безпалько Милослава / Луніна Діана. Срібні медалі вибороли представниці дефлімпійської збірної України - Рилова Раїса / Затилкіна Ганна. Бронза у команди — Литвиненко Юлія / Чекмарьова Ксенія.

Вітаємо спортсменок і вболівальників зі стартом пляжного сезону для жіночих команд! Наступний турнір 2-го етапу відкритого чемпіонату «Столичний MIXED» серед змішаних команд відбудеться 24-25 червня в спортивному комплексі Free Gen Beach Club на території Екстрім-парку, який знаходиться в парку Дружби Народів.

Читати далі...