ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Пляжний сезон у розпалі! Відбувся ІІ етап відкритого чемпіонату з пляжного волейболу

Дата, время
Понеділок, 26 Червень, 2017

З 24 по 25 червня за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся другий етап відкритого чемпіонату з пляжного волейболу «Столичний» MIXED 2017 серед змішаних команд, який проходив в рамках аматорського чемпіонату України 2017 року. Організатором чемпіонату виступає Українська конфедерація волейболу.

На майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу Free Gen Beach Club на території Екстрім-парку за звання кращої змагалися 33 команди. Через велику кількість бажаючих взяти участь у цьому етапі чемпіонату організаторам навіть довелося проводити кваліфікаційні матчі.

У другому етапі відкритого чемпіонату з пляжного волейболу «Столичний» MIXED 2017 у фіналі заслужену перемогу здобули титуловані гравці, майстер спорту міжнародного класу - Дідух Віталій, і майстер спорту України Коваленко Катерина. Друге місце і срібні медалі вибороли також досвідчені спортсмени — чемпіон 2014 року Стороженко Андрій, і майстер спорту України Косяк Анна. Бронзові медалі сенсаційно отримали гравці молодіжної збірної Києва — вісімнадцятирічний Кривобок Іван і шістнадцятирічна Когут Юлія.

Вітаємо спортсменів та вболівальників з видовищними змаганнями з пляжного волейболу! Наступний турнір 2-го етапу відкритого чемпіонату «Столичний» серед чоловічих команд пройде з 30 червня по 2 липня в спортивному комплексі Free Gen Beach Club на території парку Дружби народів.

Читати далі...