ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Визначилися переможці Кубку Києва «Столичний» 2017!

Дата, время
Понеділок, 17 Липень, 2017

З 14 по 16 липня за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся один з найважливіших турнірів з пляжного волейболу — відкритий Кубок Києва «Столичний» 2017 серед чоловічих та жіночих команд. Організатором чемпіонату виступила Українська конфедерація волейболу.

На майданчиках спортивно-оздоровчого комплексу Free Gen Beach Club на території Екстрім-парку за звання кращої змагалися 31 чоловіча команда і 16 жіночих команд, які представляли такі міста України — Київ, Черкаси, Чернігів, Одеса, Вінниця, Біла Церква, Краматорськ, Вінниця, Українка, Житомир, Деражня.

Рівень команд вражав і був як завжди дуже сильним. Так, в чемпіонаті взяли участь два майстри спорту міжнародного класу, багато майстрів спорту з пляжного волейболу та велика кількість кандидатів у майстри спорту.

Переможцями відкритого Кубку Києва «Столичний» 2017 серед чоловічих команд стала команда з Києва, яка утворилася спеціально для цього турніру — майстер спорту міжнародного класу Остапенко Павло і майстер спорту Романенко Роман. Друге місце і срібні медалі дісталися команді, що представляла два міста — киянину Кухтику Дмитру і Середі Роману з Черкас. Бронза у представників Чернігова — майстер спорту Татаренко Богдан і кандидат в майстри спорту Кириленко Кирило.

Серед жіночих команд головну перемогу завоювали Коваленко Катерина, чотириразовий володар Кубку Києва «Столичний» і Мазур Ксенія, перший чемпіон чемпіонату Києва «Столичний». Друге місце у новоствореної команди з Києва — Щекоти Вікторії і Когут Юлії. Бронзу виграли спортсменки Шумейко Анна і Чередниченко Ольга.

Всіх переможців нагородили цінними подарунками від партнерів заходу. Кращі учасники зможуть підтримувати себе у відмінній формі і займатися спортом в мережі фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...