ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Sport Life пройшли Всеукраїнські змагання з акватлону

Дата, время
Понеділок, 17 Липень, 2017

16 липня 2017 на базі Sport Life Черкаси відбувся плавальний етап Всеукраїнських змагань з акватлону. У змаганнях взяли участь 111 спортсменів з восьми регіонів України — Києва та Київської області, Івано-Франківської області, Донецької області, Одеської області, Волинської області, Херсонської області та Черкаської області.

Всеукраїнські змагання пройшли за підтримки Федерації триатлону України, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, а також за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life.

Змагання проходили на різних дистанціях відповідно до віку спортсменів. Дистанцію 50 метрів долали наймолодші учасники змагань 2008 — 2011 р.н. На дистанції 100 метрів змагалися спортсмени 2006 — 2007 р.н. Дистанцію в 200 метрів долали спортсмени 2005 р.н. і старше.

Всі учасники показали високі результати у плаванні, а найбільше призових нагород завоювали спортсмени Черкаської області. Так на дистанціях 50 і 100 метрів переможцями стали дівчата і юнаки, які представляли Черкаську область. Серед наймолодших учасників на дистанції 50 метрів головним переможцем став Корнієнко Єгор, друге місце — у Хіміченко Михайла, третє місце завоював Безкопильний Іван. Серед дівчат на цій дистанції перше місце виборола Шпильова Юлія, друге — Сисенко Єлизавета, третє місце — у Зуєнко Вероніки. На дистанції 100 метрів серед дівчат перше місце виборола Дибченко Іванна, срібло — у Садовської Олени, а третє місце і бронзу отримала Лазарук Віра.

Дистанцію в 200 метрів першим подолав Григорєв Кирило з Івано-Франківської області, другим був киянин Лінник Ілля, а третє місце завоював Костійчук Олексій з Київської області. Серед дівчат на цій дистанції всі призові місця дісталися спортсменкам з Черкаської області: 1 місце — Бережна Даша, 2 місце — Кошова Фаіна, 3 місце — Павелко Яна.

Читати далі...