ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Дніпрі відбулося масштабне відкриття ЖК «Панорама»!

Дата, время
Неділя, 6 Серпень, 2017

5 серпня в Дніпрі відбулося урочисте відкриття одного з кращих житлових комплексів «Панорама»! Сучасний комплекс «Панорама» — це безпечний, комфортний, затишний райський куточок в самому серці міста. Концепція ЖК полягає в створенні ідеального простору для відпочинку, що забезпечується прекрасним місцем розташування, просторою територією загальною площею 3,18 га, огорожею із закритою системою охорони. На території комплексу розташувався один з найбільших в місті фітнес-клуб Sport Life, оснащений повноформатною аквазоною, дитячим басейном і басейном для немовлят, SPA-комплексом, дитячою фітнес-академією і ультрасучасними фітнес-зонами. Інфраструктура комплексу «Панорама» також складається з сучасної багатопрофільної клініки, центру йоги, затишних кав'ярень, салону краси і трирівневого паркінгу підземного типу.

В рамках відкриття ЖК «Панорама» пройшов грандіозний сімейний фестиваль «Family Day». Вранці відбулося офіційне відкриття свята і стартував велопробіг. Продовженням свята стали захоплюючі «Сімейні старти», в яких кожен член сім'ї повинен був виконати цікаві завдання.

Також в рамках урочистого відкриття комплексу «Панорама» відбувся прес-тур за участю генерального директора будівельної компанії «Строитель-П» Віктора Попова і мера міста Бориса Філатова: для ЗМІ були проведені ознайомчі екскурсії, підйом на оглядовий майданчик для повного огляду території і прес-брифінг.

Міський голова Дніпра Борис Філатов відзначив: «Сьогодні ми відкриваємо не просто житловий комплекс, ми відкриваємо міні-мікрорайон, побудований за всіма правилами містобудування. Тут є медичний кабінет, спортивний клуб, клуб дитячої творчості. Так і треба будувати! »

«Тут зроблено все, щоб жити комфортно! Коли ми закладали комплекс «Панорама», ми хотіли зробити так, щоб вся його територія була житлова. Тому навіть машини заходять з лівого і правого боку комплексу і відразу їдуть в підземні гаражі», — прокоментував Віктор Попов.

А ввечері гостей чекав майстер-клас від всіма улюбленого Влада Ями, святковий концерт, хедлайнером якого стала прекрасна Тіна Кароль та розіграші подарунків від компанії «Строитель-П» і спортивного партнера, мережі фітнес-клубів Sport Life. Це свято подарувало незабутні враження дорослим і дітям!

Читати далі...