ico Спробуйте новий дизайн сайту!

На даху Київського ЦУМу презентували міжнародний забіг Be more human!

Дата, время
Вівторок, 1 Серпень, 2017

1 серпня в ЦУМі за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбулася презентація міжнародного проекту — командного забігу з випробуваннями «Be more human», який пройде 16 вересня на ВДНГ.

Під час презентації проекту організатори представили українським лідерам фітнес-індустрії і шанувальникам здорового способу життя філософію нового формату забігу, основна ідея якої полягає в трансформації людини через фітнес. Be more human передбачає наполегливу роботу в команді, боротьбу зі своїми сумнівами і страхами. Це варто пережити кожному. Реєструючись на забіг, учасник наважується на важливий крок, приймає виклик, що вже робить його сильніше. 16 вересня його чекає подолання дистанції з випробуваннями в команді. Такий досвід перевірить, на що він здатний, чи готовий працювати на загальний результат, приймати підтримку друзів, а іноді докладати більше зусиль, ніж звик. Це шанс стати більш згуртованим, відкрити в собі нові ресурси і можливості, стати кращою версією себе.

Також в рамках презентації серед усіх бажаючих відбулося змагання по триманню «планки». Найкращі отримали абонементи в мережу фітнес-клубів Sport Life і футболки Reebok.

16 вересня на ВДНГ організатори планують зібрати 2000 учасників і понад 2500 глядачів і вболівальників. Учасникам пропонують командний забіг на дистанцію 7 км і 10 випробувань, які перевірять силу, витривалість і згуртованість. У кожній команді має бути 6 осіб, двоє з яких однієї статі. Зібрати команду і зареєструватися необхідно заздалегідь. Щоб приєднатися до міжнародного проекту Be more human, не обов'язково бути професійним спортсменом. Досить вміти злагоджено працювати в команді, прикладаючи максимум зусиль.

Про те, якими будуть випробування, команди дізнаються в день змагань. Спеціально для підготовки учасників організатори роблять безкоштовні тренування, які будуть проходити один раз в тиждень в різних місцях Києва. Таким чином, майбутні учасники підвищать свій рівень тренованості, перевірять свої сильні і слабкі сторони, навчаться працювати в команді, знайдуть однодумців, з якими зможуть сформувати команду. Графік тренувань незабаром опублікують на офіційному сайті події bemorehuman.org.ua. На цьому сайті учасники вже можуть зареєструвати свою команду або, якщо команда ще не сформувалася, заповнити лист очікування, що дозволить іншим однодумцям приєднатися до вас.

Читати далі...