ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Запоріжжі пройшов захоплюючий фестиваль Family Day

Дата, время
Понеділок, 28 Серпень, 2017

26 і 27 серпня в Запоріжжі за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся сімейний фестиваль Family Day. Біля ТРК City Mall розташувалися творчі майстерні, фотозони, дитячі локації, контактний міні-зоопарк, зони активного відпочинку, спорту і здоров'я.

Так, мережа фітнес-клубів Sport Life організувала дитячу та спортивну зони, які протягом двох днів з цікавістю відвідували діти з батьками, молодь і навіть люди старшого віку. А перед офіційним відкриттям фестивалю фітнес-тренери провели спортивну розминку для всіх бажаючих.

Особливий інтерес викликали тренажери, встановлені в спортивній зоні. Всі бажаючі могли випробувати роботу велотренажера, підкачати спину на тренажері гіперекстензії і під наглядом професійного інструктора підняти штангу. Для діток тренера фітнес-клубу проводили цікаві творчі заняття: розмальовували гіпсові фігурки, вчили плести браслети, ліпити з солоного тіста і робили хлопчикам і дівчаткам аквагрим. А всі, хто хотів чогось більш активного, могли покрутити хула-хуп, пограти в дитячий боулінг, бадмінтон або волейбол. Також в зоні Sport Life був встановлений великий батут, де дітлахи стрибали, веселилися або просто фотографувалися.

Також в рамках фестивалю на сцені звучали вокальні імпровізації, медицинські поради для батьків та багато цікавої інформації для правильного виховання молодого покоління.

Родзинкою другого дня сімейного свята став виступ військового духового оркестру, який виконав всім відомі музичні хіти.

Фестиваль Family Daу став чудовою ідеєю спільного сімейного відпочинку і подарував незабутні враження дітям і дорослим!

Читати далі...