ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер святкового забігу в Пирогово

Дата, время
Четвер, 24 Серпень, 2017

24 серпня в Національному музеї народної архітектури та побуту України в Пирогово за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся масовий забіг у вишиванках. На честь Дня Незалежності України на старт вийшли майже 1200 спортсменів-аматорів з 9 країн світу, продемонструвавши світові повагу до історичного коріння і прихильність до здорового способу життя. Для всіх учасників забігу організатори підготували бігові футболки з вишитим українським орнаментом.

Цього року учасників і гостей забігу чекала мальовнича бігова локація, маршрут був прокладений через основні експозиції музею — від Полтавщини та Слобожанщини через Поділля і Полісся до Карпат. Дорослі учасники змагалися на дистанціях 4,5 і 9 км, юні спортсмени долали 500 м, а дітки до 6 років бігли 100-метрівку.

Головним переможцем серед чоловіків на дистанції 4,5 км став Станіслав Маслов, який фінішував за 15 хвилин 04 секунди. Серед жінок перше місце виборола Вікторія Ніколенко з результатом 18 хвилин 06 секунд. На дистанції 9 км першим фінішував Іван Бабарика, результат якого — 31 хвилина 32 секунди. Серед жінок головна перемога у Олени Бурковської, яка показала результат 35 хвилин 25 секунд.

Всі переможці на різних дистанціях були урочисто нагороджені призами від партнерів забігу. Так, від офіційного партнера мережі фітнес-клубів Sport Life щасливчики отримали абонементи для заняття в клубах мережі. Також кожен дорослий учасник отримав унікальну нагороду фінішера — орнаментовану срібну підвіску з ексклюзивним дизайном, виготовлену спеціально для Забігу в Пирогово. А для дітей були приготовлені спеціальні пам'ятні медалі та солодкі подарунки.

Читати далі...