ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Понад 50 тисяч полтавців завітали на відкриття нового фітнес-клубу Sport Life!

Дата, время
Понеділок, 25 Вересень, 2017
Понад 50 тисяч полтавців завітали на відкриття нового фітнес-клубу Sport Life!

23 вересня в Полтаві відбулося масштабне відкриття нового фітнес-клубу Sport Life, приурочене до Дня міста! 

Цей клуб став результатом співпраці двох соціально-відповідальних компаній — мережі фітнес-клубів Sport Life і заводу «Лтава», головна мета яких зробити спорт доступним для жителів Полтави!

Відкриття фітнес-клубу «Sport Life» в Полтаві стало можливим завдяки соціальній відповідальності підприємства «Лтава». Президент компанії Сергій Змієвець сподівається, що тепер для полтавчан фітнес і здоровий спосіб життя стане доброю звичкою. Він наголосив на важливості цього проекту: «Ми прийняли такий напрямок диверсифікації — це створення таких соціально важливих для людей об'єктів. Не тільки створювати такі об'єкти, але в подальшому розвивати всі напрямки, які потрібні для людей, щоб були робочі місця, щоб була гідна заробітна плата, і щоб ми наближали Європу сюди. І цей об'єкт як раз — той об'єкт, яким повинні пишатися всі полтавці, тому що і в Європі таких об'єктів поки мало. Здоровий спосіб життя — це найголовніше!»

Мер Полтави Олександр Мамай в свою чергу прокоментував: «Чим більше буде таких комплексів в нашому місті і в нашій країні, тим буде краще! Тому що кожен раз я все більше переконуюся, що з дитини зробити людину, зможе тільки тренер, тільки фахівець, який займається спортом. І на сьогоднішній день, здорова нація — це багата нація. Якщо людина здорова, якщо він займається спортом, то і в своєму житті, і в бізнес-життя, і в повсякденному житті, ця людина буде приносити користь не тільки для своєї родини, а й для держави!».

Відкриття найбільшого фітнес-клубу в Полтаві співпало з Днем міста. Для полтавчан і гостей міста Sport Life підготував цікаву шоу-програму, а також екскурсію по новому фітнес-клубу для всіх бажаючих. На свято прийшло понад 50 тисяч полтавців! Хедлайнером концерту стала популярна музична група «ТНМК», яка виконала улюблені хіти глядачів. Чудовий настрій для публіки створював ведучий Андрій Джеджула. На сцені звучали світові хіти у виконанні кавер-групи F.L.I.R.T., тренери фітнес-клубів Sport Life демонстрували свої професійні танцювальні навички. А кращі бодібілдери підготували свої показові номери. Також на сцені відбулося урочисте перерізання стрічки за участю мера міста Олександра Мамая і президента акціонерного товариства «Лтава» Сергія Змієвця. А на завершення урочистого вечора полтавчани могли спостерігати чудовий святковий салют, який ще на довгий час запам'ятається жителям міста!

Читати далі...