ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Урочисте відкриття Sport Life в Полтаві зібрало 50 тисяч городян

Понеділок, 2 Жовтень, 2017

У День міста в Полтаві відбулося урочисте відкриття нового фітнес-клубу Sport Life!

Цей спортивний комплекс став результатом співпраці двох соціально відповідальних компаній — акціонерного товариства «Лтава» та мережі фітнес-клубів Sport Life. Компанії поставили перед собою головну мету — зробити спорт доступним для всіх полтавців!

Відкриття фітнес-клубу нового формату Sport Life в Полтаві стало можливим завдяки соціальній відповідальності підприємства «Лтава». Президент компанії Сергій Змієвець вірить, що тепер для полтавчан фітнес і здоровий спосіб життя стане доброю звичкою. Він прокоментував важливість розвитку цього проекту: «Ми прийняли такий напрямок диверсифікації — це створення таких соціально важливих для людей об'єктів. Не тільки створювати такі об'єкти, але в подальшому розвивати всі напрямки, які потрібні для людей, щоб були робочі місця, щоб була гідна заробітна плата, і щоб ми наближали Європу сюди. І цей об'єкт як раз — той об'єкт, яким повинні пишатися всі полтавці, тому що і в Європі таких об'єктів поки мало. Здоровий спосіб життя — це найголовніше!»

Полтавський міський голова Олександр Мамай також наголосив на важливості відкриття нового спортивного комплексу: «Чим більше буде таких комплексів в нашому місті і в нашій країні, тим буде краще! Тому що кожен раз я все більше переконуюся, що з дитини зробити людину, зможе тільки тренер, тільки фахівець, який займається спортом. І на сьогоднішній день, здорова нація — це багата нація. Якщо людина здорова, якщо він займається спортом, то і в своєму житті, і в бізнес-житті, і в повсякденному житті, ця людина буде приносити користь не тільки для своєї родини, а й для держави!».

Відкриття найбільшого фітнес-клубу в Полтаві співпало з Днем міста, в подарунок для полтавців та гостей міста Sport Life підготував цікаву шоу-програму і екскурсію по фітнес-клубу для всіх бажаючих. На урочисте відкриття нового фітнес-клубу Sport Life прийшло понад 50 тисяч полтавців! Хедлайнером концерту стала популярна музична група «ТНМК», а ведучим вечора — Андрій Джеджула. На сцені звучали світові хіти у виконанні кавер-групи F.L.I.R.T., тренера фітнес-клубів Sport Life cо всієї України демонстрували свої професійні навички, а кращі бодібілдери вражали публіку своїми показовими номерами. Також на сцені відбулося урочисте перерізання стрічки за участю мера Полтави Олександра Мамая і президента акціонерного товариства «Лтава» Сергія Зміевца. Завершив цей святковий вечір незабутній салют, якого Полтава раніше і не бачила!

Джерело: prosport.tsn.ua

Читати далі...