ico Спробуйте новий дизайн сайту!

56-м фітнес-клубом мережі Sport Life став Queen Country Fitness Club!

Дата, время
Четвер, 19 Жовтень, 2017
56-м фітнес-клубом мережі Sport Life став Queen Country Fitness Club!

Заміський комплекс Queen Country Club — кращий комплекс преміум-формату для людей, які ведуть активний спосіб життя. Це справжній курорт в сосновому лісі з 26-метровим чорним басейном, джакузі, єдиним в Києві pool-баром. Його територія ідеально адаптована для занять спортом і прогулянок на свіжому повітрі в будь-який час року. З сьогоднішнього дня Queen Country Club приєднується до лідера української фітнес-індустрії Sport Life! Клуб змінює назву на Sport Life Queen Country.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила керівник заміським комплексом, Ірина Пономаренко: «Queen Country Fitness Club і мережа фітнес-клубів Sport Life сьогодні стають партнерами. Метою цієї співпраці є розширення переліку послуг, що надаються, які раніше були недоступні всесезонно в клубі. Перелік послуг для наших клієнтів істотно розшириться. Тепер з'явиться прекрасна можливість круглорічного відвідування дорослого і дитячого басейнів; банного лаунжу; сквош-кортів, а також, заняття дитячим фітнесом».

Директор по маркетингу мережі фітнес-клубів Sport Life, Олександра Писанко, зазначила, що Sport Life має колосальний досвід оперування фітнес-клубами. Тому було прийнято рішення - приєднати заміський комплекс в свою мережу. «Всі клієнти, які купували абонементи в Queen Country Fitness Club, автоматично отримують нові клубні карти найвищої категорії Lux & SPA, — прокоментувала представник Sport Life. — «Вони гарантують доступ до всієї мережі без обмеження, з повним збереженням всіх послуг і термінів їх абонементів».

Також Олександра Писанко підкреслила: «Це буде 6-й фітнес-клуб формату Lux & SPA. На сьогоднішній день Sport Life налічує 56 фітнес-клубів в Україні. У фазі активного будівництва клуби в Харкові, Дніпрі, Рівно, Івано-Франківську та Запоріжжі. У наших планах розширити мережу до 150 фітнес-клубів по всій країні до кінця 2020 року. Тому мережеві переваги для клієнтів Queen Country Fitness Club очевидні — це чудова можливість відвідувати клуб в найбільш зручному районі не тільки Києва, а й в 17 містах України!».

Завершилася прес-конференція підписанням двостороннього Меморандуму про стратегічне співробітництво, спрямованого на популяризацію фітнесу та здорового способу життя.

 

Інформація для клієнтів:

Всі клієнти Queen Country Fitness Club автоматично отримують НОВІ клубні карти найвищої в мережі Sport Life категорії LUX & SPA, які гарантують необмежений доступ в усі клуби мережі, з повним збереженням послуг і термінів їх абонементів.

Клуб змінює свою назву на Sport Life Queen Country і доступний до відвідування тільки для клієнтів, які купували карту в Queen Country Fitness Club і клієнтів мережі Sport Life з діючою клубною картою «LUX & SPA мережева».

Всі клієнти Sport Life Queen Country, з моменту отримання нової клубної картки «LUX & SPA мережева», отримують можливість негайно відвідувати всі клуби мережі Sport Life без обмежень.

Отримання нових клубних карт розпочнеться в найближчі дні і буде відбуватися щодня з 09:00 до 21:00 на території клубу Sport Life Queen Country за адресою: Обухівське шосе, 55.

Читати далі...