ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Queen Country Fitness Club тепер в мережі Sport Life

Вівторок, 24 Жовтень, 2017

Лідер фітнес-індустрії країни продовжує розширювати свою мережу фітнес-клубів і бере в управління кращий заміський комплекс преміум-формату Queen Country Club. Це вже 56-й клуб Sport Life. Територія комплексу Queen Country Club адаптована для занять спортом і прогулянок на свіжому повітрі в будь-який час року. Це справжній курорт в сосновому лісі з 26-метровим чорним басейном, джакузі, єдиним в Києві pool-баром. Майбутній клуб мережі буде діяти під назвою «Sport Life Queen Country».

Сьогодні в інформаційному агентстві УНІАН відбулося підписання Меморандуму про стратегічне співробітництво між заміським комплексом і мережею фітнес-клубів Sport Life, спрямованого на популяризацію фітнесу та здорового способу життя.

«З огляду на численні прохання і побажання наших клієнтів, клуб Queen Country Fitness Club і мережу фітнес-клубів Sport Life стають партнерами. Нашою метою є розширення переліку послуг, що фітнес-послуг, які раніше були недоступні всесезонно в нашому комплексі », — повідомила керівник заміським комплексом, Ірина Пономаренко. — «Перелік послуг для наших клієнтів істотно розшириться. Тепер з'явиться прекрасна можливість цілорічного відвідування дорослого і дитячого басейнів; банного лаунжу; сквош-кортів, а також, заняття дитячим фітнесом».

За словами директора з маркетингу мережі фітнес-клубів Sport Life Олександри Писанко, Sport Life має величезний досвід оперування фітнес-клубами. Тому було прийнято рішення — приєднати заміський комплекс в свою мережу. «Всі клієнти, які купували абонементи в Queen Country Fitness Club, автоматично отримують нові клубні карти найвищої категорії Lux & SPA, — прокоментувала директор по маркетингу. — «Це гарантія доступу на всю мережу без обмеження, з повним збереженням всіх послуг і термінів їх абонементів».

Олександра Писанко зазначила: «Це буде 6-й фітнес-клуб формату Lux & SPA. А всього на сьогоднішній день Sport Life налічує 56 фітнес-клубу в Україні. У фазі активного будівництва клуби в Харкові, Дніпрі, Рівне, Івано-Франківську та Запоріжжі. У наших планах розширити мережу до 150 фітнес-клубів по всій країні до кінця 2020 року. Тому мережеві переваги для клієнтів Queen Country Fitness Club очевидні — це відмінна можливість відвідувати клуб в найбільш зручному районі не тільки Києва, а й в 17 містах України!».

Джерело: ubr.ua

Читати далі...