ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У РЦ «Блокбастер» відкрито новий фітнес-клуб мережі Sport Life!

Дата, время
Вівторок, 7 Листопад, 2017

В одному з найдинамічніших місць столиці, в РЦ «Блокбастер» відкрили новий фітнес-клуб Sport Life Оболонь! Фітнес-клуб преміум формату пропонує відвідувачам, які звикли до ділового ритму життя, найсучасніші напрямки, які отримали визнання у всьому світі.

Sport Life в РЦ «Блокбастер» — це 3500 м² для ефективних тренувань і повноцінного відпочинку: преміум аквазона з плавальним і дитячими басейнами, а також панорамним джакузі, великий тренажерний зал з сучасними тренажерами кращих світових брендів, чотири просторих студій для групових програм і зал бойових мистецтв.

Крім повного спектра фітнес-послуг, для клієнтів працює SPA-зона: банний комплекс з двома російськими лазнями, римською парною і фінською сауною, сучасний солярій і два кабінети масажу. Послуги нашого SPA-комплексу забезпечать високий рівень релаксу, подарують заряд бадьорості і допоможуть зробити Ваше тіло гарним і здоровим!

Також в Sport Life Оболонь працює дитяча фітнес-академія для дітей від 0 до 13 років. Професійні тренера проводять заняття для дітей в рамках навчальної, розвиваючої, і фітнес-програм. Працюють танцювальні класи і творчі студії. Для самих маленьких є кімната для немовлят. Тому під час занять у фітнес-клубі, батьки можуть довірити свою дитину професіоналам дитячої академії і бути впевненими, що вона отримає все, що потрібно для повноцінного розвитку.

Читати далі...