ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life підтримав перший LIVE.LOVE Swim Open Cup!

Дата, время
Понеділок, 11 Грудень, 2017

10 грудня 2017 року за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбулись перші аматорські змагання з плавання LIVE.LOVE Swim Open Cup.

У змаганнях взяли участь 250 аматорів. Вони подолали дистанції від 50 до 200 метрів, і встановили свої рекорди в різних стилях плавання: брас, батерфляй, вільний стиль і заплив на спині.

Передстартові хвилювання, неймовірний драйв у воді і захват після дистанцій — весь діапазон емоцій пережили учасники цього спортивного заходу. Змагання LIVE.LOVE Swim Open Cup дали можливість людям, закоханим в плавання, перевірити свої сили і при цьому відчувати себе комфортно серед таких же аматорів. Так, перше місце в дисципліні 50 м на спині у жінок зайняла Міназова Наталя, 1966 року народження, яка не займалася плаванням більше 30-ти років! А вік найстаршого учасника змагань — 60 років. Всі фінішери були нагороджені медалями та призами від партнерів заходу.

Піднятися на п'єдестал, почути оплески на свою честь і відчути себе справжнім спортсменом — все це змогли переможці Кубка LIVE.LOVE Swim Open Cup!

Читати далі...