ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life — партнер конкурсу краси «Міс КНУБА-2017»

Дата, время
Середа, 6 Грудень, 2017

6 грудня у Київському національному університеті будівництва і архітектури за підтримки мережі фітнес-клубів Sport Life відбувся вже традиційний конкурс краси «Міс КНУБА-2017». У цьому році він був приурочений до Дня Збройних сил України.

Урочиста церемонія конкурсу почалася з дефіле учасниць у національних костюмах різних країн світу. Прекрасні конкурсантки представляли Японію, Індію, Грецію, Норвегію, Іспанію, Єгипет, Гаваї, Бразилію і Україну. У цих образах кожна з учасниць зі сцени привітала чоловіків з їх святом.

Одним з яскравих моментів конкурсу став загальний хореографічний номер в образах черлідерш, в якому дівчата проявили свою пластику і артистичність. А на етапі дефіле в купальниках учасниці продемонстрували свою красу, витонченість і граціозність. Фінальним і найбільш хвилюючим дефіле для конкурсанток став вихід у вечірніх сукнях. Всі дівчата вразили журі своєю красою і прекрасно проявили свої таланти.

У цьому змаганні краси і жіночності звання «Міс КНУБА-2017» і корону завоювала дев'ятнадцятирічна Ксенія Машир, студентка факультету архітектури. Першою віце-міс стала Анна Тищенко, а титул другої віце-міс отримала Дарина Цапенко.

Учасниці отримали цінні призи від організаторів конкурсу. А переможниця, Ксенія Машир отримала в подарунок абонемент від партнера конкурсу, мережі фітнес-клубів Sport Life. Адже спорт і краса нерозривно пов'язані, і так важливо підтримувати свою фігуру у відмінній формі постійно!

Читати далі...